Сирковий десерт без випічки з простих інгредієнтів за 15 хвилин: чайник закипить, солоденьке вже буде на столі

Смачні десерти – це ніби окремий вид мистецтва, який так і надихає готувати щось нове й нове. Найпопулярнішим серед солоденького є те, що не потребує випічки.

Приготувати десерт – це насправді задача не із простих, адже кожен по-своєму ставиться до солодкого. Часом потрібно не переборщити із цукром, аби десерт був не приторним, проте дійсно солодким і смачним. Ми пропонуємо вам рецепт не просто ж смачного, а ще і вельми корисного десерту без випічки за лічені хвилини вашого часу. Чудова ідея, коли десерт і смачний, і корисний, і простий у приготуванні. А ще – не вимагає багато часу та грошей на інгредієнти.

Що потрібно для приготування сиркового десерту?

Чотириста грамів домашнього сиру

Сто п’ятдесят – двісті грамів печива

Чотири столові ложки йогурту

Два банани

Три столові ложки цукру

Три столові ложки кокосової стружки

Чорниця або лохина – кілька жменьок

Як приготувати сирковий десерт?

Для початку потрібно взяти наше печиво, його перебити у блендері, аж поки воно не перетвориться на крихту.

Печиво треба дуже добре перебити
Печиво треба дуже добре перебити

Беремо сир, його взбиваємо у блендері разом із йогуртом. Паралельно додаємо до суміші цукор та один банан. Взбиваємо ще раз. Далі – висипаємо до маси кокосову стружку. За допомогою простої ложки це все перемішуємо.

Ми використали один банан. Ще один – лишився. Його ми нарізаємо як нам зручно.

Беремо прості склянки чи будь-який інший посуд високої форми. Викладаємо наш десерт шарами: спершу чорниця або лохина, потім печиво, що ми перебили, після цього – сир, потім – знову ягоди, далі – знову печиво, а за ним знову сир, потім – банан, а зверху – чорниці.

Перед тим, як їсти, краще поставте десерт до холодильника, аби той охолов.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.