Просто наріжте лаваш соломкою і додайте сир: смакота на сніданок для всієї родини за лічені хвилини

Простий в приготуванні сніданок з доступних продуктів, який не займе багато часу, адже готується легко і просто. Все, що потрібно зробити господині – викласти усі інгредієнти на сковороду та поставити на плиту. Такий сніданок з лавашу сподобається і дорослим, і дітям.

Цей рецепт універсальний і не витратний, адже усі складові ви з легкістю знайдете в супермаркеті, якщо чогось не вистачатиме у вашому холодильнику. Крім того, можна імпровізувати і додавати улюблені продукти. За смаком приготована страва нагадуватиме піцу.

Список інгредієнтів

Для приготування вам знадобляться:

  • лаваш – 1 лист;
  • куряче яйце – 3 штуки;
  • помідор – 1 штука;
  • болгарський перець – 1 штука;
  • твердий сир – 100 грамів;
  • молоко будь-якої жирності – 100 мілілітрів;
  • петрушка – кілька гілочок;
  • рослинна олія – 1 столова ложка;
  • соль, перець та інші спеції – за смаком.

Також можна додати улюблені ковбаски, у цей рецепт вони впишуться ідеально.

Рецепт

Спершу наріжте лаваш на тоненькі смужки. Подрібніть невеличким кубиком помідор, болгарський перець (не має значення, червоний, жовтий або зелений), петрушку. В окрему тарілку натріть сир на дрібну тертку.

Сніданок з лаваша за 10 хвилин
Сніданок з лаваша за 10 хвилин

Вінчиком збийте яйця кімнатної температури з молоком і спеціями. Розігрійте пательню на помірному вогні, трохи нижче середнього. Рівномірно розподіліть олію по поверхні сковороди. Як тільки вона розігріється, відправте туди нарізаний лаваш, який залийте яєчно-молочною сумішшю.

Сніданок з лаваша за 10 хвилин
Сніданок з лаваша за 10 хвилин

Примніть лаваш в яйце і додайте помідори, слідом перець, розподіліть по пательні. Зверху присипте все підготовленим раніше сиром, накрийте кришкою та почекайте 10 хвилин.

Сніданок з лаваша за 10 хвилин
Сніданок з лаваша за 10 хвилин

До готової “піци” додайте петрушку, після чого обережно за допомогою лопатки викладіть страву на тарілку. Розділіть ножем на зручні за розміром шматочки і подавайте на стіл гарячим, поки сир тягнеться.

Сніданок з лаваша за 10 хвилин
Сніданок з лаваша за 10 хвилин

Смачного!

Схожі статті

Додайте це до борошна – і вареники вийдуть дуже смачні. Рецепт еластичного тіста без яєць в піст

Навіть в піст варто тішити себе смаколиками, тож пропонуємо до вашої уваги рецепт вареників на заварному тісті з картопляною начинкою. Від такої смакоти кожен член родини буде в захваті.

Рецепт легкого весняного салатика з 5 інгредієнтів, що є мало не в кожному домі: як ви раніше жили без нього

Весна - пора оновлення та легкості, тож варто надавати перевагу соковитим, смачним та корисним стравам. Пропонуємо до вашої уваги 2 варіанти простих в приготуванні салатів.

Додайте це в тісто – і пиріжки вийдуть м’які та еластичні. Рецепт пиріжків з сиром та кропом на кожен день

Спробуєте приготувати ці запашні пиріжки вперше і більше не зможете про них забути. Пропонуємо до вашої уваги рецепт смажених пиріжків з сиром та кропом.

Потрібно лише кілька інгредієнтів: лінива, але дуже смачна вечеря з борошна та картоплі – так їдять італійці

Італійці знають як приготувати дійсно смачну та вишукану страву з компонентів, які є під рукою. Рецепт однієї з таких страв ми вам розповімо.

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.