Змішайте фарш і соду. Секрет соковитих котлет: готую замість біляшів та чебуреків за 10 хвилин

Мережа переповнена різними рецептами котлет, які вимагають того чи іншого рівня вашої майстерності на кухні. Та насправді секрет цієї страви вельми простий.

Пишні та соковиті котлети — візитівка будь-якої домогосподарки, яка з любов’ю ставиться до своєї родини і тішиться, коли їй вдається здивувати своїх гостей. Та далеко не в кожної виходить зробити котлети такими, щоб про них не могли забути. Варто відмітити, що рецептів у мережі неймовірна кількість, але секрет приготування смачних котлет вельми простий. І ми ним з вами поділимося.

Інгредієнти

  • Фарш – 100 грамів
  • Кефір – 200 мілілітрів
  • Сода – 1 чайна ложка
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Цибуля – 1 штука
  • Борошно – 100 грамів
  • Яйця – 1 штука
  • Перець мелений
  • Спеції

Секрет соковитих котлет

Фарш можна обрати будь-який для наших котлет. Усе залежить лише від того, в якому м’ясу ви віддаєте перевагу. Але найкраще все ж таки страва виходить саме зі свинячогош фаршу, адже він жирний та соковитий.

Секрет соковитих котлет

Цибулю можна пропустити через м’ясорубку разом з м’ясом, а можна натерти окремо. Усе залежить від того, чи любите ви відчувати її у страві.

У фарш додаємо кефір, ретельно розміщуємо, а також вносимо цукор, сіль та суду. Необхідно добре перемішати масу, щоб вона була ідеально однорідною. Після цього додаємо цибулю, якщо ви її не зробили з фаршем, просипаємо борошно, а також додаємо перець та спеції за смаком. Знову усе ретельно перемішуємо.

Секрет соковитих котлет

На попередньо розігріту пательню викладаємо наші сформовані котлети. Для кращої форми можна трохи присипати їх борошном.

Секрет соковитих котлет

Обсмажуються котлетки з усіх сторін до появи рум’яної скоринки. Краще робити це на середньому вогні, щоб котлета встигла просмажитися і при цьому не згоріла.

Секрет соковитих котлет

Подається страва до будь-якого гарніру, який ви тільки забажаєте.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.