Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини. У літній сезон готую лише їх: ніжні та соковиті

Літній сезон спонукає нас пробувати нові рецепти, споживати більше овочів та експериментувати на кухні. А коли вдома є кабачки, то цей процес стає ще цікавішим!

Українські господині знають, як приготувати як смачні м’ясні котлети, так і овочеві. Існує безліч рецептів приготування даної страви з капусти, картоплі, рису, тощо. Але також неймовірно смачними виходять котлети з кабачків та манної крупи, а готуються вони набагато простіше, швидше і не вимагають сильних затрат, адже є неймовірно бюджетними.

Ігредієнти

  • Кабачки — 2 штуки
  • Манна крупа — 3 столових ложки
  • Сіль та спеції
  • Олія
  • Перець
  • Яйця – 2 штуки
  • Морква — 1 штука
  • Картопля — 2 штуки
  • Часник — 2 зубчика

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини

Картоплю ретельно миємо та чистимо та разом попередньо вимитими кабачками натираємо на терці. Залишаємо овочі у мисці на 10 хвилин, щоб сік встиг стікти. Потім віджимаємо овочі та зливаємо воду, яку вони пустили.

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини

Після цього додаємо нашу манну крупу, натертий часник та яйця. Отриману масу ретельно перемішуємо.

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини

Окремо дрібно натираємо моркву і також додаємо до нашої овочевої маси. Нарізаємо зелень і всипаємо її туди ж. Потім додаємо сіль та перець на свій смак, а також не шкодуємо спецій.

Якщо маса занадто рідка можна додати ще манної крупи, адже нам потрібно сформувати котлети.

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини

Після того, як сформували наші котлети паніруємо їх в борошні, або ж можна в сухариках, якщо у вас виникне бажання зробити їх хрусткими.

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини

На попередньо розігріту пательню викладаємо котлети, обжарюємо з усіх сторін на середньому вогні та викладаємо на тарілку. Страва прекрасно смакує з гарніром, соусами і навіть стане приємною самостійною закускою.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.