Щоб котлети танули в роті, до м’ясного фаршу додають один особливий інгредієнт: “бабусин” секрет

Усі ми звикли до неймовірного смаку бабусиних котлет, які, як здається, може приготувати лише вона одна. Однак, навіть у бабусь є свої секрети.

Знамениті бабусині котлети не дають спокою багатьом чоловікам протягом усього їхнього життя. Часом повторити успіхи бабусі на кухні не вдається за жодних умов. І всі прекрасно знають, що справа саме у секретах господині, якими вони неохоче діляться.

Дехто помічав, що у них є зошит з записаними рецептами, які роблять їхні страви просто неймовірними на смак. І дійсно, існують секретні інгредієнти, які зроблять ваші котлети просто незабутніми. І одним з них ми з вами поділимося.

Інгредієнти

  • Курячий фарш – 600 грамів;
  • Яблука – 2 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Часник – 2 зубчики
  • Кукурудзяне борошно – 5 столових ложок
  • сіль – 1 чайна ложка
  • рослинна олія та мелений перець

Секрет смачних котлет

Для початку необхідно порізати цибулю та відправити її обсмажуватися на попередньо розігріту пательню.

Секрет смачних котлет

Одразу ж приступаємо до яблук, які необхідно почистити і також порізати дрібно. Коли цибуля трошки підсмажиться додаємо до неї яблука. Смажимо до готовності.

Після цього знімаємо масу з пательні та додаємо до неї курячий фарш, який ми підготували заздалегідь. Додаємо в нього подрібнений часник, сіль перець та спеції.

Секрет смачних котлет

М’ясну масу необхідно ретельно перемішати, потім сформувати котлети. Після цього паніруємо їх у кукурудзяному борошні та за допомогою збитих яєць.

Смажити котлети необхідно на повільному вогні до появи золотої, хрусткої скоринки.

Секрет смачних котлет

Котлети неймовірно смакують, як дорослим так і дітям, в них відчувається приємна кислинка, а також дуже смачні у тандемі з соусами. Спробуйте цей простий та неймовірно смачний рецепт!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.