Ніжні та ароматні сирно-яєчні млинці – рецепт сніданку за 10 хвилин із простих продуктів

Усі ми звикли до традиційного рецепту приготування млинців на молоці або кефірі. І хоча він недарма отримав таку популярність, з часом набридає. Ми ж пропонуємо рецепт неймовірно смачних млинців з сиром.

Приготування смачних млинців вимагає певних навичок та знань. Однак, навіть наймайстерніше приготовані млинці часом набридають, і нам хочеться поекспериментувати.

На щастя, переводити продукти не треба, адже це зробили вже до нас і вивели неймовірно смачний рецепт приготування яєчних млинців з сиром, які прекрасно підійдуть на сніданок, а також здивують вашу сім’ю новими властивостями. Приготування даної страви не вимагає особливого набору продуктів. Усе що вам необхідно — це бажання приготувати щось нове та стандартний набір з холодильника.

Інгредієнти

  • Сир — 100 грамів
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Молоко — 3 столових ложки
  • Цукор — 4 столових ложки
  • Ванілін або кориця

Ніжні та ароматні сирно-яєчні млинці

Для початку необхідно вибрати сир. Ви можете взяти звичайний зернистий сир, але необхідно буде його розбити у блендері. Необхідно, щоб маса була однорідною та приємною за консистенцією.

Можна обійтися вершковим сиром, який неймовірно смакуватиме у страві. У масу необхідно додати ванільного цукру.

Тісто для сирно-яєчних млинців

Тим часом наливаємо молоко у миску та додаємо до нього цукор і ретельно змішуємо. Додаємо яйця і ретельно збиваємо до повної однорідності.

Як приготувати сирно-яєчні млинці

Дві маси поєднуємо в одну і ретельно збиваємо. Після цього на попередньо розігріту пательню наливаємо тісто тонким шаром, і готуємо, як звичайні млинці.

Ніжні та ароматні сирно-яєчні млинці

Обсмажуємо з двох сторін до золотавості і викладаємо на тарілку.

Рецепт сирно-яєчних млинців

Варто відмітити, що ви можете відмовитися від солодкого варіанту приготування цих млинців, і внести сіль замість цукру, а також додати зелені. Звісно, подача вашої страви залежатиме від того, чи десертними вони вийдуть, або ж солоними.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.