Ідеальний фарш для котлет: два інгредієнти, які зіпсують м’ясні котлети – ніколи не додавайте це у фарш

Кожна господиня може похизуватися особливим смаком власних котлет, адже кожна готує їх по-різному. І хоча сама по собі страва обіцяє ситний та смачний обід, смак фаршу іноді залишає бажати кращого.

Здавалося б, щоб приготувати смачні котлети забагато знань не треба. Однак домогосподині постійно зіштовхуються з ситуацією, коли нібито зробили все правильно, але результат не тішить ні їх, не їхню родину. В результаті, котлети не розлітаються, а залишаються у холодильнику, бо їх ніхто не хоче їсти.

Якщо ви хочете мати на столі смачну страву, то вам одразу ж необхідно відмовитися від манки та борошна у рецепті для котлет. Ні в якому разі їх не додавайте, адже вони стануть важкими.

Ідеальний фарш для котлет

  • Фарш — 1 кілограм
  • Цибуля — 600 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Спеції
  • Молоко — 200 мілілітрів
  • Хліб — 200 грамів

Ідеальний фарш для котлет

Майте на увазі, що хліб та молоко, які додаються у котлети за традиційним рецептом, також можуть дещо погіршити смак вашої страви. Але цибулі завжди має бути багато.

Кабачкові котлети з манкою, які готуються за лічені хвилини
Ідеальний фарш для котлет

Так, пропускаємо м’ясо через м’ясорубку, частину цибулі також перемелюємо. Тим часом хліб замочуємо у молоці, і чекаємо, поки він вбере у себе вологу. Фарш солимо, перчимо, додаємо спеції та зелень за смаком.

Після цього хліб віджимаємо і додаємо його у фарш. Формуємо наші котлетки, і обвалюємо їх або у борошні, або у паніровичних сухарях. Смажимо котлетки на середньому вогні з усіх сторін.

Що додати в фарш, щоб котлети були соковитими
Що додати в фарш, щоб котлети були смачними

Варто відзначити, що зі спеціями також варто бути дуже обережними. Наприклад, куркума, розмарин можуть сильно зіпсувати смак. Тому варто вдаватися до більш легких трав. Наприклад, до м’яса прекрасно підходять середземноморські трави.

Готову страву можна подавати з соусами та смачним гарніром. Адже так завжди смачніше!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.