Як в улюбленої бабусі: розкритий рецепт швидкого приготування тонких млинців, які не рвуться

Вважається, що для приготування тонких смачних млинців необхідний певний рівень майстерності в кулінарії, але це вкрай хибне враження. Дізнайтеся, як це зробити.

Щоб правильно приготувати тоненькі млинці, які не будуть рватися під час приготування та подальшого споживання, перш за все необхідно дотримуватися правильної рецептури, а також пропорцій.

Звичайно, найсмачнішими млинці виходять з молока. І тим не менш, ви можете приготувати їх з кефіру і навіть сиворотки. Також необхідно звертати увагу на вміст цукру у ваших млинцях, адже чим більше його в тісті, тим румянішими вони вийдуть. Тому цілком раціонально відмовитися від нього і додати мед.

Інгредієнти

  • Молоко — 500 мілілітрів
  • Курячі яйця — 3 штуки
  • Цукор — 20 грамів
  • Ванільний цукор — 1 маленька упаковка
  • Борошно пшеничне — 200 грамів
  • Соняшникова олія — 30 мілілітрів

Як приготувати тонкі млинці

Рецепт приготування тонких млинців доволі простий. Розбийте у миску курячі яйця, додайте цукру та ванільного цукру і якісно взбийте масу.

Після цього додайте молока, перемішайте та всипте попередню просіяне пшеничне борошно. Після цього вносимо соняшникової олії, для того, щоб тісто не приставало до пательні.

Тісто для млинців на молоці

Розігріваємо пательню і рівномірно розподіляємо тісто на її поверхню.

Як приготувати тісто на млинці

Млинець має бути тонким, але не надто, щоб ви мали можливість перевернути його.

Млинці на молоці

Обсмажити млинець з двох сторін до рум’яності. Коли усі млинці будуть готові, можна подавати на стіл.

Дана страва прекрасно підходить, як самостійний сніданок, і як елемент для смаколиків. Наприклад, ви завжди можете загорнути у них смачну начинку. А солону чи солодку — вирішуєте тільки ви. Окрім цього їх можна подавати під сиропом, варенням і навіть з фруктами.

Схожі статті

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.

Як приготувати скумбрію, щоб не треба було витягати кістки: ідеальний рецепт скумбрії, вареної у маринаді

Скумбрія, приготована за цим рецептом, виходить дуже ніжною та смачною. Риба просто тане в роті, навіть кісточки вінимати не потрібно, оскільки вони будуть дуже м'якими.

Тушкована капуста з чорносливом, м’ясом та спеціями: рецепт найбюджетнішої та найароматнішої вечері

Образ тушкованої капусти зазвичай в нашій голові — це звична радянська страва, яка не відрізняється нічим особливим, але насправді її можна подати як ресторанний делікатес.