5 секретів ідеальних млинців: тісто буде без грудочок, не порветься, а страва вийде неймовірно смачною

Далеко не у кожної господині виходить смачно та красиво зробити млинці. І справа навіть не у навичках, а в тому, що не кожна господиня знає секрети приготування даної страви.

Майже кожна людина має спогад пов’язаний з млинцями. А вся справа в тому, що це не тільки традиційна страва на весняні свята, але і популярна страва, якою нас годували бабусі.

Їхні млинці були надзвичайно тонкими, ніколи не рвалися, приємно пахли молоком та медом, і, звичайно, залишили неймовірний спогад про дитинство. Але насправді цю фантазію з далеких часів можна повторити, якщо знати декілька секретів приготування тоненьких млинців. Дізнайтеся, як це зробити!

Інгредієнти

  • Молоко — 200 мілілітрів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Борошно пченичне — 100 грамів
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Соняшникова олія — 2 столових ложки
  • Сіль кухонна — третина чайної ложки

Секрет приготування тоненьких млинців

Що додати у тісто, щоб млинці не прилипали до пательні
5 секретів ідеальних млинців

Для того, щоб приготувати смачні млинці, необхідно взбити куряче яйце разом з молоком, додати цукру, всипати просіяне пшеничне борошно, добре розмішати, влити туди соняшникову олію і ретельно перемішати до однорідності.

Після цього на гарячу пательню виливаємо тісто та формуємо млинець, який обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Чому рвуться млинці
5 секретів ідеальних млинців

Щоб уникнути найпоширеніших проблем необхідно не забувати про наступні речі:

  1. Якщо ви додаєте багато цукру, то ваші млинці обов’язково пригоратимуть. У випадку, якщо вам необхідно зробити солодкі млинці краще додавайте мед.
  2. Обробляйте пательню для млинців сіллю. Ця проста хитрість допоможе вам запобігти неприємностям, які відбуваються під час обсмаження даної страви.
  3. Не забувайте додавати соняшникової олії. Саме вона гарантує, що ваш млинець не пристане до сковорідки.
  4. Не бійтеся додавати пшеничне борошно у більшій кількості, ніж вказано у рецепті. Як досвідчена господиня, ви можете помітити, що ваше тісто занадто рідке. Якщо млинець порвався, додайте у тісто більше борошна.
  5. Уникайте великої кількості цукру у млинцях також із-за щільності страви, яка підвищується через цукор.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.