Який інгредієнт потрібно додати в сирники, щоб вони стали більш пишними та смачними: один простий секрет

Щоб приготувати смачні сирники необхідно не просто знати класичний рецепт, але й секрет, завдяки якому сирники будуть дуже пишними та м'якими.

Для того, щоб приготувати пишні сирники, які не упадуть після того, як охолонуть, необхідно знати лише декілька простих рецептів, які значно полегшать вашу роботу.

Але не варто забувати і про те, що якість вашої страви напряму залежить від якості продуктів, які ви використовуєте. Тому не жалійте для себе та своєї сім’ї жирного сиру та якісного борошна.

Інгредієнти

  • Сир жирний — 500 грамів
  • Яйця курячі — 2 штуки
  • Борошно — 4 столових ложки
  • Сода — пів чайної ложки
  • Цукор — 4 столових ложки
  • Родзинки — 30 грамів
  • Сіль — щіпка

Рецепт приготування пишних сирників

Для початку необхідно ретельно взбити яйця з цукром до появи білої піни. Після цього додайте ванільного цукру та солі. Тим часом жирний сир краще взбити до однорідної маси у блендері, або розім’яти його виделкою.

Який інгредієнт потрібно додати в сирники

Масу вмішуємо до яєць, а також додаємо добре просіяне борошно. Родзинки заздалегідь заливаємо кип’ятком, і після того, як вони 5 хвилин настояться, вносимо у тісто. Формуємо маленькі сирнички та розкладаємо їх на попередньо розігрітій сковороді.

Який інгредієнт потрібно додати в сирники

Обсмажуємо їх з усіх сторін на середньому вогні. Олії краще додати побільше, щоб сирнички були обсмажені по боках.

Рецепт солоних сирників з кабачками і зеленню
Який інгредієнт потрібно додати в сирники

Подавати сирники краще, як десерт. Вони неймовірно смакують зі сметаною, з різноманітними джемами та вареннями, а також сиропами. Прекрасно подаються і як самостійна страва, і як приємний бонус до основного сніданку. А головне, не варто забувати наскільки вони корисні і важливі для раціону, особливо дитячого. Дана страва зранку спроможна зарядити енергією, а також створити настрій на цілий день.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.