Кулінарний шедевр із плавленого сирка: рецепт ніжного салату “Білочка”, який готується за лічені хвилини

У мережі існує безліч неймовірно смачних салатів, які робляться на основі плавленого сирка, адже цей інгредієнт не тільки жирний та соковитий, а й може послужити основою для будь-якої закуски.

Рецепти з плавленого сиру ідеальні тим, що ваша страва буде готова за лічені хвилини, і вам не доведеться нічого чистити, відварювати та нарізати. Достатньо лише натерти даний інгредієнт на терці, що займає 2-3 хвилини вашого часу та додати інші інгредієнти, які покращиаь та доповнять смак закуски.

Дізнайтеся, як зробити кулінарний шедевр на кожен день та на свята, який буде неймовірно ситний, ніжний, калорійний, а головне дуже смачний.

Інгредієнти

  • Яйця курячі — 4 штуки
  • Плавлений сирок — 2 упаковки
  • Часник — 4 зубчики
  • Майонез — 100 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Помідор — 1 штука
  • Болгарський перець — половина
  • Волоський горіх — 50 грамів
  • Перець мелений — за смаком

Як приготувати салат з плавленого сиру

Спочатку треба зварити на крута чотири курячих яйця. Приготовлені інгредієнти треба почистити від шкаралупи і натерти до стану стружки. Те саме потрібно зробити з двома плавленими сирками.

Кулінарний шедевр із плавленого сирка

Але тут потрібно врахувати один момент: для подрібнення яєць треба використовувати той бік терки, на якій розташовані дрібні отвори. А ось сирки треба натерти на крупній тертушці.

Після цього яєчну та сирну масу відправляємо до миски, ретельно перемішуємо та заправляємо майонезом. Солимо та перчимо. Помідор дрібно нарізаємо та вносимо до салату, так само чинимо із болгарським перцем.

Кулінарний шедевр із плавленого сирка

Волоський горіх подрібнюємо і також вносимо до маси. Усе добре перемішуємо та відправляємо у холодильник. Салат можна сервірувати, як на тарілку, так і намазувати на брусочки, що буде неймовірно зручно та смачно.

Схожі статті

Що робити, якщо зварили забагато рису? На вечерю буде апетитна запіканка з фаршем: просто обожнюю цей рецепт

Апетитна страва з залишків заздалегідь приготованого рису. Це дуже просто та не займе багато часу, а домашні будуть вдячні за сімейну вечерю.

Смачнюща паста з авокадо: 3 варіанти. Корисно, швидко і секрет, як вибрати стиглий авокадо в магазині

Відкрийте для себе секрети приготування 3 видів ніжної намазки на хліб. Смачна та поживна паста з авокадо стане чудовим перекусом, коли часу на приготування повноцінної страви обмаль.

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.