Сирники, як пончики: що треба додати в тісто, щоб зробити сирники неймовірно пишними та “не забитими”

Смачні та пишні сирники на сніданок можуть стати прекрасним початком дня, якщо тільки вони правильно приготовані. У безлічі господинь з цим можуть бути проблеми.

Для того, щоб приготувати смачні сирники не достатньо одного бажання. Досвідчені господині знають, як важко досягти ефекту, який клієнти спостерігають в ресторанах: пишні, не забиті сирники, які більше схожі на пончики за зовнішнім виглядом. Після охолодження вони не опадають і зберігають свою повітряність.

На смак вони також неймовірні, адже не тільки підкорюють вершковим присмаком та ароматом, але й дуже легкі для травлення, не завантажують організм. У нашій статті ви можете дізнатися, як саме досягти такого ефекту.

Інгредієнти

  • Сир жирний — 400 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Борошно для тіста — 3 столових ложки
  • Цукор — 3 столових ложки
  • Соняшникова олія — 3 столових ложки
  • Сіль — за смаком
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Сода харчова — пів чайної ложки

Як приготувати пишні сирники

Для того, щоб приготувати пишні, схожі на пончики сирники для початку необхідно перетворити зернисту сирну масу на однорідну. Для цього ми можемо використовувати виделку або ж блендер. Якщо ж ви хочете перетворити свої сирники на витвір мистецтва, можете додати вершкового сиру.

Як приготувати сирники
Як приготувати сирники

Після цього вносимо до сирної маси цукру, солі, ванільного цукру, просіяне борошно та одне куряче яйце. Усе добро перемішуємо та вносимо соду. Після цього масу необхідно залишити відпочити на півгодини. Для кращого ефекту масу більше не перемішувати.

Рецепт сирників, які не опадають
Рецепт сирників, які не опадають

Починаємо формувати з тіста сирники і кожен обвалюємо у борошні, яке ми беремо додатково. На сковороду наливаємо соняшникову олію, розігріваємо та починаємо обсмажувати наші вироби з обох сторін на середньому вогні.

Секрети приготування сирників
Секрети приготування сирників

Для кращого ефекту накриваєте сковороду кришкою. Готові сирники викладаємо на паперові серветки та частуємо членів сім’ї або гостей.

Схожі статті

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.

Як приготувати скумбрію, щоб не треба було витягати кістки: ідеальний рецепт скумбрії, вареної у маринаді

Скумбрія, приготована за цим рецептом, виходить дуже ніжною та смачною. Риба просто тане в роті, навіть кісточки вінимати не потрібно, оскільки вони будуть дуже м'якими.

Тушкована капуста з чорносливом, м’ясом та спеціями: рецепт найбюджетнішої та найароматнішої вечері

Образ тушкованої капусти зазвичай в нашій голові — це звична радянська страва, яка не відрізняється нічим особливим, але насправді її можна подати як ресторанний делікатес.