Без борошна та за лічені хвилини: пишні оладки для сніданку та перекусу, які виходять неймовірно смачними

Щоб приготувати смачні оладки, можна обійтися навіть без борошна, якщо знати правильний та смачний рецепт їх приготування. Як це зробити, дізнайтеся в нашій статті.

Для того, щоб приготувати смачні оладки інколи не обов’язково мати у шафці борошно. Дана страва може вийти неймовірно смачною навіть без цього інгредієнту, якщо знати, як правильно його замінити. Ба більше, вони вийдуть неймовірно ніжними, набагато кориснішими і незвичайними.

Такі оладки сподобається і дорослим і дітям, і прекрасно підійдуть як у якості сніданку, так і у якості перекусу або ввечері. Дізнайтеся в нашій статті, як правильно їх приготувати.

Інгредієнти

  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Цукор – 2 столових ложки
  • Сіль – щіпка
  • Кефір – 250 мілілітрів
  • Манна крупа – 250 грамів
  • Сода – чайна ложка

Пишні оладки для сніданку та перекусу

Перш за все, усі інгредієнти мають бути кімнатної температури, інакше ви не доб’єтеся ідеального результату. До жирного кефіру додайте курячі яйця і ретельно взбийте масу.

Тісто на оладки

Після цього внесіть цукор та сіль, за наявністю можна додати ванілі або кориці чи кардамону, а також вносимо харчову соду. Після цього додаємо манну крупу.

Як зробити тісто на оладки

Усе ретельно перемішуємо і залишаємо масу на пів години. За цей час крупа збільшиться у розмірах, а харчова сода почне діяти. Важливий момент: після того, як відбудеться хімічна реакція, тісто перемішувати не бажано, адже воно вийде не таким пухким результаті. Якщо ви не впевнені у своїй сковороді внесіть столову ложку соняшникової олії.

Пишні яблучні оладки
Пишні оладки

Сковороду розігріваємо та починаємо формувати на її поверхні оладки. Обжарюємо їх з обох сторін на середньому вогні до хрусткої скоринки. Звісно, даний рецепт можна доповнювати своїми інгредієнтами, але це стосується лише начинки. Не бійтеся вносити родзинки, курагу, свіжі яблука, і навіть горіхи.

Після обсмаження оладкам краще дати відпочити на паперових серветках.

Схожі статті

Що робити, якщо зварили забагато рису? На вечерю буде апетитна запіканка з фаршем: просто обожнюю цей рецепт

Апетитна страва з залишків заздалегідь приготованого рису. Це дуже просто та не займе багато часу, а домашні будуть вдячні за сімейну вечерю.

Смачнюща паста з авокадо: 3 варіанти. Корисно, швидко і секрет, як вибрати стиглий авокадо в магазині

Відкрийте для себе секрети приготування 3 видів ніжної намазки на хліб. Смачна та поживна паста з авокадо стане чудовим перекусом, коли часу на приготування повноцінної страви обмаль.

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.