Соковитішими і не зробити: ось який секретний інгредієнт додають у звичайні котлети французькі господині

Ситуація, коли здавалося б котлети за класичним рецептом виходять дуже сухими та важкими дужк поширена. Що ж тоді робити, дізнайтеся в нашій статті.

У світовій кулінарії є неймовірна різновидність рецептів з приготування котлет. Будь-яка країна може похизуватися власними секретами з виготовлення даної страви, і варто відмітити, що всі вони гідні уваги.

Дізнайтеся в нашій статті, як французькі господині уникають сухості в котлетах, а також унікальну технологію їхнього приготування.

Інгредієнти

  • Курячий фарш — 2 кілограма
  • Печериці – 350 грамів
  • Вершки – 250 мілілітрів
  • Цибуля – 2 штуки
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Вершкове масло — 100 грамів
  • Харчова сіль — за смаком
  • Мелений перець — за смаком
  • Борошно — 3 столових ложки

Рецепт приготування котлет

Для того, щоб приготувати смачні котлети, перш за все необхідно подрібнити цибулю та печериці. Обсмажуємо їх на повільному вогні на рослинній олії до готовності.

Пишні та неймовірно соковиті котлети
Неймовірно соковиті котлети

Тим часом фарш солимо та перчимо, а також додаємо в нього куряче яйце. Цибулю з печерицями змішуємо з вершками. Також натираємо туди морожене вершкове масло.

Починаємо формувати котлети таким чином, щоб всередині фаршу опинялася маса з печерицями та цибулею. Котлети обмакуємо в збитому курячому яйці та обвалюємо в борошні.

Викладаємо котлети на попередньо розігріту сковороду та смажимо на повільному вогні до появи золотистої скоринки.

Рецепт котлет, які не розвалюються
Рецепт котлет

Не забувайте, щодо начинки ви наприклад можете додати сиру, який буде дуже приємно тягнутися. А замість фаршу ви, наприклад, можете використовувати цілі відбиті шматки курячого філе. Але в такому випадку котлети будуть смакувати вже не як котлети, а як неймовірно смачні м’ясні рулети. Замість борошна ви завжди можете використати панірувальні сухарі.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.