Без майонезу і плавленого сиру: найсмачніша намазка на хліб для бутербродів на швидкий перекус

Намазки на хліб – універсальна закуска, яка може прекрасно підходити як на сніданок та перекус, так і на святковий стіл. Дізнайтеся в нашій статті, як зробити таку намазку без майонезу та плавленого сиру.

Намазка на хліб домашнього приготування може бути не тільки ситною та смачною, але в той самий час дуже корисною. Мережа заповнена різноманітними рецептами, які включають в себе використання майонезу та плавленого сирку, але ми пропонуємо вам іншу технологію приготування даної закуски, яка не залишить байдужими навіть ваших дітей.

Така паста буде не тільки приємним перекусим, але й може зайняти почесне місце на святковому столі. Дізнайтеся в нашій статті, як приготувати таку смакоту.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Креветки — 300 грамів
  • Вершковий сир — пів упаковки
  • Сіль — на смак
  • Часник — на смак
  • Зелень — на смак

Рецепт приготування намазки без майонезу та плавленого сирка

Курячі яйця необхідно відварити в круту. Зазвичай на це йде 8-9 хвилин. Після цього яйця чистимо та залишаємо охолоджуватися. Часник чистимо та перетворюємо на пасту.

Сирна намазка рецепт
Рецепт приготування намазки без майонезу та плавленого сирка

Тим часом креветки відварюємо з сіллю та лавровим листом, чистимо і подрібнюємо. Курячі яйця натираємо на тертушці. Креветки, яйця, часник та подрібнену зелень перемішуємо та змішуємо з вершковим сиром.

Намазку за бажанням можна поперчити, або додати в неї улюблених спецій.

Корисна намазка на хліб із найбюджетніших продуктів
Рецепт приготування намазки без майонезу та плавленого сирка

Вона ідеально буде поєднуватися з підсмаженим багетом, сухариками, звичайним хлібом або булочкою, а також у якості інгредієнту для здорових бутербродів. Наприклад, прекрасним доповненням до неї будуть авокадо. Звісно, перед вживанням пасту необхідно охолодити в холодильнику, а вжити її бажано за 3-4 дні, адже вона має маленький термін зберігання. І не забувайте, що за бажанням ви завжди можете додати щось своє до рецепту, таким чином зробивши його більш унікальним.

Схожі статті

Додайте це в тісто – і пиріжки вийдуть м’які та еластичні. Рецепт пиріжків з сиром та кропом на кожен день

Спробуєте приготувати ці запашні пиріжки вперше і більше не зможете про них забути. Пропонуємо до вашої уваги рецепт смажених пиріжків з сиром та кропом.

Потрібно лише кілька інгредієнтів: лінива, але дуже смачна вечеря з борошна та картоплі – так їдять італійці

Італійці знають як приготувати дійсно смачну та вишукану страву з компонентів, які є під рукою. Рецепт однієї з таких страв ми вам розповімо.

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.