|
01.02.2023 18:49

Деруни, яких ви ще не пробували: рецепт неймовірної страви з найпростіших інгредієнтів – за декілька хвилин

Деруни – це чи не найкраща страва, яка здатна перенести всіх нас у дитинство і згадати ту саму домашню їжу, яка не зрівняється ні з чим іншим.

Для кожної господині вельми важливо, аби на столі було дуже багато всяких смачних страв. Можна готувати безліч нових, цікавих, вишуканих рецептів, проте особливого смаку додають спогади. Так-так, саме спогади, ті самі, родом із дитинства, які нагадують про безтурботність та легкість. Деруни – це одна з таких страв, яка надихає й повертає на кілька років тому. Ну і ще важливою є й сучасність. Усі ми поспішаємо, хочемо якомога швидше приготувати кулінарний шедевр і бігти у справах. Саме тому кулінари передбачили всі ваші запити: ця страва готується швидко, ви зекономите час, адже не треба обирати та шукати багато інгредієнтів, а також – вона якісна, зі смаком дитинства та смачна. Нагадуємо вам рецепт унікальних дерунів, які точно вам сподобаються.

Що потрібно для приготування?

П’ять картоплин

Одна цибулина

Одне куряче яйце

Борошно

Сіль та перець чорний – за смаком

Для соусу:

Сімдесят грамів сиру

Сто п’ятдесят грамів сметани

Один зубчик часнику

Зелень

Як приготувати деруни?

Для самого початку вам потрібно буде почистити картоплю та цибулю. Не опускайте картоплю у воду, щоб не вийшов крохмаль із головного інгредієнту.

Гарно перетріть картоплю

Далі натріть це все і зверніть увагу на щільність маси. Додайте борошно – це секретний інгредієнт, завдяки якому страва стане смачнішою.

Паралельно з цим розігрійте на вогні пательню, туди налийте олію. Приступаємо до смаження дерунів.

Аби страва була ще смачнішою, приготуйте соус. Перетріть сир, додайте його до сметани. Усе це перемішуємо, додаємо солі та часнику. Усе ще раз ретельно змішуємо.

Ось і все – страва готова. Можна подавати до столу. Смачного!