Має знати кожна господиня: як приготувати найсмачніші ліниві голубці, які не гірші за звичайні

Ідеальна господиня – це та, що вміє накрити на стіл без особливих для цього затрат та зусиль. Ми підготували для вас рецепт найпростіших лінивих голубців, які швидко готуються, щоб всі ваші гості були задоволені.

В сучасному світі – наш час є дуже дорогоцінним. Проводити його із сім’єю, займатися саморозвитком, своїм хобі, що приносить задоволення куди цікавіше, чим стояти біля плити весь день. Але якщо на порозі гості, а їх треба чимось смачненьким здивувати – записуйте рецепт апетитної м’ясної страви.

Етапи приготування лінивих голубців
Етапи приготування лінивих голубців

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: свіжа капуста, фарш(свинячий), цибуля, рис, яйця, сіль, часник, морква, сметана, кетчуп, лавровий лист.

Етапи приготування:

  • Перш за все, необхідно дрібно порізати свіжу капусту 500 г, залити окропом та залишити на 10 хв.
  • Відваріть 100 г рису та відкиньте його на друшляк чекати своєї черги – ми до нього ще повернемося.
  • Робимо начинку для своїх лінивих голубців: необхідно перемолоти м’ясо, цибулю(1 шт), часник(1 зубчик) на м’ясорубці. Змішайте фарш 600 г, рис, 1 яйце та порізану капусту. Додаємо спеції до свого смаку.
  • Сформуйте голубці та викладіть на форму. Випікаємо 30 хв. За температурою 200 градусів.
  • Готуємо засмажку: порізати дрібно цибулю(1 шт) та обсмажити її до м’якості. Сюди ж, натираємо моркву, додаємо до цибулі та разом все обсмажуємо ще декілька хвилин до готовності.
  • Для соусу, що буде гармонійно поєднуватися з лінивими голубцями, треба: змішати сметану, кетчуп, окріп. Додаємо сіль та для запаху лаврове листя(1-2 шт).
  • Зверху на голубці, що вже у формі викладаємо засмажку.
  • Заливаємо приготованим вже соусом. Випікаємо ще 30-45 хв.

Ми зичимо, щоб приготування на кухні були в радість, а ваші гості – завжди йшли від вас ситими та задоволеними.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.