Пишні та ароматні оладки з яблуками для сніданку: що обов’язково потрібно додати до звичайного тіста

Смачні та ніжні оладки здатні стати не просто сніданком, але неперевершеним десертом, який буде важко забути. Як здивувати свою сім'ю, дізнайтеся в нашій статті.

Аби приготувати ідеальні оладки необхідно знати лише рецепт з правильними пропорціями та деякі хитрощі, які допоможуть вам добитися помітної пишності. Для приготування даного десерту вам не потрібні дріжджі або інші елементи, які псуватимуть аромат страви.

Не бійтеся експериментувати, але у приготуванні тіста відштовхуйтеся від технології, яку ми вам розповімо. Давайте познайомимося з рецептом неймовірно смачних оладок з яблуками.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно — 300 грамів
  • Кефір жирний — 400 мілілітрів
  • Цукор — 3 столових ложки
  • Яблука — 4 штуки
  • Харчова сода — пів чайної ложки
  • Соняшникова олія — 2 столових ложки
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Сіль — пів чайної ложки

Рецепт приготування ідеальних оладок

Щоб приготувати тісто для початку усі інгредієнти мають бути однакової температури. Розбиваємо у миску курячі яйця і додаємо сіль. Після цього вносимо кефір та цукор.

Рецепт пишних оладок на кефірі

За наявністю додаємо ванільний цукор або корицю. Вносимо пшеничне борошно. Усе добре перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів та однорідності.

Вносимо соняшникову олію та соду. Перемішуємо, залишаємо на півгодини і більше не чіпаємо. Після цього перемішувати тісто категорично не можна, адже пухка структура зруйнується.

Рецепт пишних оладок

Тим часом яблука чистимо, подрібнюємо та залишаємо. Сковороду розігріваємо та починаємо формувати на її поверхні оладки.

Рецепт оладок на кефірі

На кожен виріб додаємо яблука. Втім, фрукти можна також додати на етапі внесення харчової соди, але тоді яблука будуть безпосередньо в тісті. Тим не менш, це буде набагато простіше та швидше. До речі, ви також можете карамелізувати яблука перед тим, як додавати їх до оладок, але в такому випадку ваш десерт буде просто приголомшливим.

Обсмажуємо оладки з усіх сторін на середньому вогні до появи золотої скоринки і викладаємо на паперові серветки.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.