Покроковий рецепт крабового салату з секретиком: новий смак здивує вас і ваших гостею. Дешево і смачно

Салати – це улюблені страви для будь-якого столу. Вони підходять і до обіду, і до вечері – як до святкових, так і до повсякденних застіль із гостями чи родиною.

Приготувати щось смачненьке – це завжди хороша ідея. Наші господині так люблять дивувати своїх рідних чи друзей, гостей чимось незвичайним та цікавим. Найкращим варіантом для будь-якого застілля є салати, адже їх рецептів є безліч. Та все-таки є такі салати, без яких і стіл не стіл, бо є щось вічне, класичне і в кулінарії. Одним із таких салатів є крабовий. Однак наші кулінари запропонували прекрасний варіант салату із крабів із секретним інгредієнтом.

Що потрібно для приготування?

Двісті грамів крабових паличок

Дві-три штучки помідорів

Сто грамів твердого сиру

Сто-сто п’ятдесят грамів консервованої кукурудзи

Майонез – за вашим смаком

Сухарики – за смаком

Як приготувати незвичайний крабовий салат?

Для початку вам потрібно взяти помідори. Їх необхідно помити, а потім нарізати невеличкими кубиками.

Спершу наріжте помідори на кружечки, а потім - на кубики
Спершу наріжте помідори на кружечки, а потім – на кубики

Так само кубиками наріжте і крабові палички.

Візьміть зручну, велику та красиву тарілку. Туди потрібно спершу викласти помідори. Це буде перший шар нашого салату. Овочі змастіть зверху майонезом. На нього викладіть крабові палички. Це буде другий шар салату. Крабові палички теж потрібно замастити майонезом. Зверху засипаємо третій шар із кукурудзи. Знову змащуємо майонезом. Далі – натертий сир, а зверху – сухарики.

Салат потрібно поставити до холодильника на деякий час, аби той застиг у свої формі, а майонез пропитав всі шари нашого салату. Після того, як салат постоїть близько двадцяти хвилинок, можете подавати його до столу. На цьому все. Смачного!

Схожі статті

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.