Смачна намазка з риби та плавленого сиру: ділимося елементарним рецептом за лічені хвилини

Коли повноцінно пообідати ще не хочеться, але є бажання перекусити, на поміч може прийти дуже смачна закуска з риби та плавленого сирку. Усі деталі в статті.

Смачна намазка на хліб може стати прекрасною альтернативою для перекусу, адже не тільки ідеально смакує, а також втамовує голод. Подібні пасти підходять і для дітей, і для дорослих, адже мають у своєму складі і вітаміни, і жири, і білки. Продуктів для приготування подібних смаколиків потрібно небагато, адже, по-перше, закуска має бути вжитою впродовж тижня, а по-друге, на хліб наноситься не така велика кількість продукту, а тому задоволення можна розтягувати.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з технологією приготування намазки з риби ти плавленого сиру, яка в якій використовується тунець.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Крнсервований тунець – 1 банка
  • Плавлений сирок – 2 штуки
  • Майонез – 1 столова ложка
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Зелена цибуля — за смаком

Як приготувати смачну намазку з риби

Для початку поставте відварюватися яйця. Коли вони приготуються, необхідно їх почистити та натерти на тертушці. Плавлений сирок також натираємо.

Грибна намазка
Як приготувати рибу намазку

В миску додаємо тунець, з якого зливаємо воду максимально. Усе добре перемішуємо та вносимо майонез. Солимо, перчимо та додаємо спеції за смаком. Зелень подрібнюємо і також вносимо до маси.

Найкращий рецепт єврейської намазки
Найкращий рецепт намазки

За бажанням рецепт можна доповнити часником, який буде ідеально смакувати з плавленим сиром та рибою. Отриману закуску необхідно поставити в холодильник на декілька годин, щоб вона охолола, і після цього її можна наносити на хліб або брускету.

Також їх можна прикрасити горіхами, зеленню або навіть ікрою. Даний рецепт дозволяє проявляти фантазію.

Схожі статті

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.