Котлети з індички та грибів: рецепт неймовірно ніжних та пишних котлет як у бабусі вдома за лічені хвилини

Щоб приготувати смачні котлети не обов'язково бути гуру кулінарії. Достатньо мати під рукою свіжі інгредієнти та довіритися рецепту, яким ми з вами поділимося.

Замість класичних котлет можна зробити набагато вишуканішу та смачнішу їхню версію, яка робиться з фаршу індички та грибів. Готуються вони неймовірно просто, за калорійністю набагато нижчі, а на смак дуже ніжні та соковиті.

Технологія приготування не надто відрізняється від звичайного рецепту, але від простоти, бюджетності та результату ви будете у захваті. Ба більше, такі котлети зазвичай дуже подобаються дітям, а також користуються великою популярністю серед гостей.

Інгредієнти

  • Фарш з індички — 500 грамів
  • Печериці — 500 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Молоко — 150 мілілітрів
  • Хліб — 100 грамів
  • Цибуля — 6 штук
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Борошно — 5 столових ложок

Технологія приготування котлет з індички

Для початку почістіть та подрібніть усю цибулю. Печериці подрібніть та обсмажити на сковороді з четвертою частиною цибулі. Посоліть, поперчить та відкладіть начинку у сторону.

Смачні і соковиті котлети, як у ресторані

У фарш з індички додайте усю цибулю, що залишилася. Хліб замочіть у молоці, відіжміть його та додайте до фаршу. Додайте сіль, мелений перець, спеції за смаком, а також куряче яйце. Усе добре перемішайте.

Смачні і соковиті котлети з індички

Починаємо формувати котлети. З Стискаємо фарш у руці, вкладаємо у нього невелику частину грибів та формуємо котлету таким чином, щоб гриби опинилися всередині.

Пишні та неймовірно соковиті котлети
Пишні та неймовірно соковиті котлети

Усі вироби обвалюємо у борошні. Сковороду розігріваємо та розкладаємо на її поверхні котлети. Обсмажуємо їх з усіх сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. За бажанням у фарш можна додати зелень, а у начинку покласти сир. Тоді ваші котлети можна буде сміливо подавати на святковий стіл.

Схожі статті

Що робити, якщо зварили забагато рису? На вечерю буде апетитна запіканка з фаршем: просто обожнюю цей рецепт

Апетитна страва з залишків заздалегідь приготованого рису. Це дуже просто та не займе багато часу, а домашні будуть вдячні за сімейну вечерю.

Смачнюща паста з авокадо: 3 варіанти. Корисно, швидко і секрет, як вибрати стиглий авокадо в магазині

Відкрийте для себе секрети приготування 3 видів ніжної намазки на хліб. Смачна та поживна паста з авокадо стане чудовим перекусом, коли часу на приготування повноцінної страви обмаль.

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.