Фаршировані печериці зі смачною та соковитою начинкою всього за півгодини: гості розберуть одразу

Фаршировані печериці досі залишаються улюбленою стравою для багатьох гурманів. Робиться вона неймовірно легко, але необхідно знати, як правильно підібрати начинку.

Запечені печериці з соковитою та сильною начинкою можуть стати прекрасним доповненням до святкового столу або ж закускою на вечерю. Вони вельми швидко готуються, не вимагають певних кулінарних навичок, доволі бюджетні і подобаються абсолютно всім.

Окремим також є їхні зберігання, адже така закуска може декілька днів стояти в холодильнику та прекрасно смакувати у розігрітому стані. Поєднання грибів та сиру – це завжди смачно і є безпрограшним варіантом. Приготовлену страву можна використовувати як гарячу закуску, подавши її на великій спільній тарілці. Якщо ж піднести його з овочами або картопляним пюре на гарнір, то вийде чудова друга страва.

І не забувайте, що головнішою умовою для прекрасного результату є використання свіжих та смачних продуктів.

Інгредієнти

  • Печериці — 15 штук
  • Цибуля — 2 штуки
  • Куряче філе — 1 штука
  • Морква — 1 штука
  • Сир твердий — 200 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Сметана — декілька столових ложок
  • Рослинна олія — на смак

Як приготувати закуску з печериць

Куряче філе помийте, почистіть від жиру та плівки та поставте відварюватися. Воду посоліть та додайте лавровий лист.

Як приготувати закуску з печериць

Тимчасово цибулю подрібніть та поставте обсмажуватися на сковорідці. Моркву почистять натріть на тертушці. По мірі об смаження цибулі додайте моркву. Печериці вимийте та позбавте їх ніжок. Ніжки подрібніть та додайте до зажарки.

Як приготувати закуску з печериць

Відварене куряче філе розберіть на волокна та внесіть до цибулі та моркви. Усе добре посоліть та поперчить. За бажанням внесіть спеції та зелень.

Отриману масу заправте сметаною. Твердий сир натріть на тертушці. Протвень підготуйте та викладіть на його поверхні шапки печериць. У кожну шапку викладіть начинку та зверху посипте сиром. Поставте в духовку випікатися на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Зробити смак закуски ще пікантнішим ви можете завдяки часнику та використанню різних видів сиру. Також не забувайте, що ви можете посипати гарячі гриби горіхами.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.