|
02.12.2023 16:54

Смачно та економно: салат з крабовими паличками та плавленим сиром, який гості зʼїдять, і крихти не залишать

Історія цієї страви невідома, проте вона стала дуже популярною останнім часом завдяки своєму простому рецепту і відмінному смаку. Салат з крабовими паличками є джерелом ряду корисних речовин.

Крабові палички багаті на білок, містять вітаміни В12 і Д, а також мінерали, такі як магній, калій і цинк.

Норма споживання цієї страви залежить від індивідуальних потреб кожної людини, проте рекомендується вживати її в розумних кількостях у рамках балансованої дієти. Салат з крабовими паличками добре поєднується з іншими легкими стравами, такими як овочеві салати, риба, морепродукти або картопляні гарніри. Він також може використовуватися як начинка для бутербродів або закусок.

Салат зазвичай подається у вигляді змішаних інгредієнтів, викладених на тарілку або велику миску. Часто його прикрашають зеленню або томатами, щоб надати страві яскравішого вигляду.

Низькокалорійний салат із крабовими паличками

Його найкраще вживати у свіжому стані, одразу після приготування. За необхідності залишки можна зберігати у холодильнику у закритому контейнері до двох днів. Ця страва не є властивою для певної національної кухні, оскільки вона варіюється в залежності від регіону та переваг кухарів.

Секрети та тонкощі приготування включають використання свіжих та якісних інгредієнтів, акуратне нарізування крабових паличок та старанне змішування компонентів салату, щоб рівномірно розподілити соус. В цілому, салат з крабовими паличками є легкою і ситною стравою, що містить корисні речовини і відрізняється своїм особливим смаком.

Інгредієнти

  • 250 г крабових паличок
  • 3 варені яйця
  • 2 плавлені сирки
  • 0,5 банки консервованої кукурудзи
  • Зелена цибуля
  • 120 г легкого майонезу (30%)

Як приготувати смачний салат з крабових паличок

Збираємо салат шарами: крабові палички, варені натерті яйця, натерті плавлені сирки, кукурудза.

Як удосконалити звичайний крабовий салат

Кожен шар покриваємо сіточкою з легкого майонезу.
Зверху прикрашаємо зеленою цибулею. Смачного!