|
15.01.2024 12:59

Не форшмак. Намазка з оселедця, яку можна готувати відрами, а їсти ложками: з гріночками гості аж розхапають

З плином часу в мережі та у книгах рецептів з’явилася настільки велика кількість різноманітних намазок, що перепробувати їх усі неможливо ні за рік, ні за два. Втім, деякі з них зайняли місце улюблених, інші мало-помалу взагалі втрачають свою актуальність і назавжди відходять у минуле.

Єврейська традиційна кухня, де однією з найпопулярніших закусок є форшмак дала світу простір для фантазії. Мова йде про використання риби для створення холодних паст, які наносяться на пекарські вироби.

Хтось робить форшмак з морквою, хтось з яблуком, хтось додає плавлений сирок, хтось віддає перевагу кисломолочному сиру. І все ж таки більша частина населення планети вже перепробувала будь-які варіації даної страви.

Тим часом, завжди хочеться чогось нового. Ми пропонуємо приготувати намазку з того ж самого оселедця, але в абсолютно іншому форматі. Вона вийде набагато сильнішою, в ній буде більше білків та жирів, буде помітний вершковий акцент, але закуска вас не розчарує, а навпаки змусить готувати її знову і знову.

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт
  • Слабосолоний оселедець – 1 шт
  • Вершкове масло – 100 г

Як приготувати смачну намазку

Яйця зварити та почистити, дрібно нарізати. Рибу, заздалегідь посолену (необовʼязково слабосолену) , обробити, прибрати кістки, дістати філе.

Як приготувати смачну намазку на хліб

Рибу подрібнюємо, потім складаємо у чашу Блендер. Туди ж додаємо вершкове масло та яйця. Спочатку кладемо закуску в холодильник, а через декілька годин можемо сміливо подавати її на стіл.

Як приготувати неймовірну закуску з оселедця 

За таким же принципом робиться і намазка з будь-якої іншої риби і яєць, тільки тоді вам потрібно замість одного оселедця купити щось інше, наприклад, червону рибу чи тунець, а подальша технологія та рецептура нічим не відрізняється від описаної в рецепті.

Також рекомендуємо вам ознайомитися з рецептами на нашому каналі. Ми впевнені, ви щось знайдете для себе: