|
02.02.2024 09:05

Не тільки смачний, але й корисний сніданок: лаваш з кисломолочним сиром, який можна їсти хоч кожного дня

Автор: Юлія Ящук

Навіть найпростіші ідеї рецептів можна перетворити на вишукані кулінарні шедеври. В цьому питанні важлива кожна дрібниця, починаючи від подачі страви, закінчуючи смаком. Утім, зранку не завжди хочеться довго стояти біля плити, вигадувати щось особливе та займатися чудовою презентацією.

На допомогу приходять рецепти простих сніданків, які не вимагають від вас великих зусиль. Їх можна готувати хоч кожного дня. Конвертики з лаваша із кисломолочним сиром робити дуже швидко і легко. Начинка виходить з приємним вершковим смаком. Якщо хочеться підсилити ефект, тоді використайте сулугуні чи моцарелу.

Лаваш з кисломолочним сиром

Прекрасний варіант сніданку, коли поспішаєш на роботу чи на навчання або хочеш здивувати родину чимось цікавим та смачненьким. Ситне гармонійне поєднання кисломолочного та твердого сиру точно втамує голод і неодмінно всім сподобається. Крім того, для приготування знадобиться невелика кількість інгредієнтів, що робить цей рецепт справді доступним.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир 5% – 180 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Лаваш
  • Сіль – до свого смаку

Приготування

Кисломолочний сир перекладаємо в глибоку посудину. До нього на тертці натираємо твердий сир. Потім додаємо сметану, на смак солимо та перемішуємо.

Кожний лист лаваша розрізаємо на 3-4 смужки. На смужки викладаємо начинку і завертаємо трикутником.

Лаваш з кисломолочним сиром

Обсмажуємо на вершковому маслі або рослинній олії до золотистої скоринки. Викладаємо на тарілку та із задоволенням смакуємо. Всім смачного!