Бомбезна закуска за 60 гривень, яка готується лічені хвилини: незвичайний рецепт на Новий рік 2023

Часом для того, щоб створити неймовірно смачне та вишукане меню достатньо втілити у життя досить прості рецепти. Одним з них ми поділимося з вами.

Святковий стіл забирає не тільки багато сил та енергії, але й фінанси. Часом для того, щоб створити ту чи іншу страву необхідно витратити велику суму. Втім, сильних витрат можна уникнути, якщо вдаватися до бюджетних рецептів, які при цьому користуються неймовірною популярністю на святковому столі.

Варто відмітити, що деякі закуски не тільки дуже смачні і прекрасно розходяться впродовж всього свята, але й дуже корисні та ситні. Давайте ознайомимося з одним з таких рецептів.

Інгредієнти

  • Оселедець (солоний) — 1 штука
  • Плавлений сирок — 1 штука
  • Морква — 2 штуки
  • Вершкове масло — 80 грамів

Рецепт смачної закуски на святковий стіл

Для того, щоб приготувати смачний святковий паштет з оселедцю, перш за все необхідно посолити рибу, а після цього вимити її та почистити. Обов’язково позбавляємо рибу усіх кісточок та нарізаємо. Моркву чистимо та подрібнюємо. Плавлений сирок ділимо на декілька частин.

Бомбезна закуска за 60 гривень

Через м’ясорубку пропускаємо оселедець, моркву, сирок та вершкове масло. Усе добре перемішуємо та відправляємо в холодильник, що найменше на годину. Паштет з оселедцю готовий.

За смаком він дещо нагадуватиме форшмак, але буде позбавлений солодкого елементу. Для того щоб посилити ефект від подачі вашої страви, варто нарізати батон та викласти закуску на слайси. Зверху прикрасити зеленню.

Бомбезна закуска за 60 гривень

Звісно, не варто забувати про те, що термін зберігання у даної закуски невеликий через велику кількість компонентів, які швидко псуються. Тому не варто робити велику кількість даної страви. Достатньо буде лише одного оселедця.

spot_img

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.