Як зі звичайного буряка приготувати святковий, смачний салат: ділимося бюджетним, але оригінальним рецептом

Часом найсмачніші та найделікатніші страви можна зробити з дуже простих та бюджетних продуктів. Головне — знати правильний та безпрограшний рецепт.

Для того, щоб приготувати ідеальний святковий салат часом не потрібно купувати дорогі продукти та мати купу часу. Інколи для створення неймовірно смачної та популярної страви достатньо лише знати, як зі звичайного овочу створити справжній шедевр. І зробити це набагато простіше, ніж здається.

Ми пропонуємо вам рецепт святкового салату з буряку, який одразу ж сподобається вам та вашим гостям і стане хітом торжества.

Інгредієнти

  • Відварений буряк (великий) – 1 штука
  • Соус унагі – 1 столова ложка
  • Оливкова олія – 2 столових ложки
  • Гірчиця зерниста – 1 столова ложка
  • Сіль — за смаком
  • Часник – 1 зубчик
  • Сир вершковий – 20-30 грамів
  • Шпинат – 20-30 грамів
  • Чорнослив – 3 штуки
  • Горіхи подрібнені – 1 чайна ложка

Як приготувати салат з буряка

Для початку необхідно відварити або запекти буряк. Яким саме чином овоч пройде термічну обробку не важливо, головне, щоб він був приготований. Після цього буряк має охолонути. Почистіть овоч та наріжте його тоненькими слайсами.

Святковий салат з буряку

Слайси необхідно викласти на широку тарілку. Тимчасом соус унагі, оливкову олію, сіль, гірчицю та подрібнений часник необхідно змішати між собою, щоб вийшов соус. Чорнослив подрібнюємо.

Як зробити салат з буряка

Шпинат має бути невеликого розміру, щоб не було необхідності його нарізати. Втім, якщо листя будуть занадто великими, краще подрібнити зелень.

На буряк викладаємо ложку вершкового сиру. Зверху викладаємо вимити шпинат та посипаємо чорносливом. Зверху викладаємо соус, який надасть необхідною пікантності.

Смачний святковий салат з буряка

Також посипаємо наш салат горіхами і зверху накриваємо ще шпинатом. Смачного!

Схожі статті

Навіть у піст заправляю салатики майонезом: з бурячком саме те. Рецепт пісного майонезу в домашніх умовах

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування дуже смачного пісного майонезу, що ні чим не поступається класичному рецепту соусу. Для приготування знадобиться кілька простих інгредієнтів.

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.