У “Оселедця під шубою” з’явився серйозний конкурент: рецепт святкового салату “Луїза” на Новий рік 2023

Останнім часом українці сильно замислюються над тим, щоб замінити традиційний святковий стіл на Новий рік, більш віддаленим від радянщини. У цьому можуть допомогти нові смачні рецепти.

Традиційне святкове меню на Новий рік може не тільки набриднути, але й стати неактуальним. Особливо це відчувається у 2022-му році. На щастя, в мережі існує безліч неймовірно смачних рецептів салатів, які смакують нічим не гірше, а часто навіть перевершують ті страви, до яких ми так звикли.

Давайте ознайомимося за рецептом салату Луїза, який готується неймовірно швидко, просто, виходить дуже бюджетним, а смакує бездоганно.

Інгредієнти

  • Оселедець, філе – 2 штуки
  • Варені яйця — 5 штук
  • Варена картопля — 3 штуки
  • Цибуля — 1 штука
  • Солоні огірки — 100 грам
  • Плавлений сирок — 150 грамів
  • Зелена цибуля — 4 штуки
  • Оцет 9% – 2 чайні ложки
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Рослина олія – ​​2 столові ложки
  • Майонез – за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком

Рецепт приготування салату

Для початку необхідно подрібнити цибулю та замаринувати її. Для цього додаємо до цибулі оцет, цукор та залишаємо її на годину.

Майонезний салат
Рецепт святкового салату

Картоплю та курячі яйця ставимо від варюватися. Коли вони будуть готові чистому і овочі, і яйця, а потім натираємо їх на тертушці. Так само вчиняємо з плавленим сарком.

Огірки дрібно нарізаємо. Оселедець чистимо від костей і також подрібнюємо на максимально маленькі кусочки. Перемішуємо ці кусочки з рослинною олією. Потім починаємо складати салат шарами.

Смачний та оригінальний салат Буніто
Смачний та оригінальний салат 

Спочатку на тарілку викладаємо картоплю, солимо її та перчимо, потім робимо сіточку з майонезу. Зверху викладаємо маринованого цибулю, потім шматочки риби і знову робимо майонезну сіточку. Після цього беремо яєчний білок та мариновані огірки, розподіляємо їх і знову заправляємо майонезом. Далі йдуть яєчні жовтки, знову майонез і зверху плавлений сирок. Прикрашаємо салат з зеленою цибулею на свій смак та погляд.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.