М’ясні рулетики-крученики з салом і часником: простий рецепт страви на вечерю або святковий стіл

Яка українська страва може обійтися без традиційного поєднання сала з часником? Ми підготували рецепт ідеальних м'ясних кручеників для вашого святкового столу чи звичайної вечері.

Заведено вважати, що такі страви краще готувати для особливих приводів та свят. Проте наші м’ясні крученики можна подавати й на звичайну родинну вечерю або посиденьки з друзями. Впевнені, що вийде дуже смачно та швидко.

Зазначимо, начинку із сала можна використовувати як самостійну мазанку на хліб, а ще для заправки традиційного українського борщу чи супу.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: сало, свиняча вирізка, зубчик часнику, свіжий кріп, дрібка чебрецю, борошно, манна крупа для панірування, яйце, спеції, сіль, перець на смак.

Рецепт кручеників з салом і часником
Рецепт кручеників з салом і часником

Спосіб приготування:

  1. Потрібно взяти свинячу вирізку 250 г, її промити, висушити та порізати шматками, щоб були пропорційні, відбийте кожен шматок, накривши їх, харчовою плівкою. А далі додавайте сіль, перець, спеції для м’яса.
  2. Далі наріжте сало 100 г на шматочки, перекладіть до блендера, додайте зубчик часнику та гілки кропу. Сюди ж, киньте дрібку чебрецю. Робимо з цього всього однорідну масу. Рекомендуємо обирати сало без м’яса.
  3. Беремо наше відбите м’ясо, посередині викладаємо ковбаску з сала й зелені, все загортаємо, фіксуючи зубочистками.
  4. Наступний етап – приготування панірування: потрібно взяти борошна 50 г, манну крупа 50 г, та збите попередньо 1 яйце. Обваляйте ваші рулетики в борошні, потім в яйці та запаніруйте в манні крупі.
  5. Обсмажте на пательні крученики до апетитної скоринки з всіх боків.
  6. Останній етап – поставити в духову піч нашу страву. Викладіть крученики на деко, яке застеліть пергаментним папером, запікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Зичимо, щоб приготування до будь-якого свята чи вечері пройшли легко та з максимальним задоволенням.

Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.