Неймовірні сирники в духовці – смачний і простий рецепт, який любить уся родина

Пропонуємо приготувати смачні і дуже ароматні сирники в духовці, які обожнюватиме вся родина.

Багато хто вважає, що сирниками вже нікого не здивувати. Однак це не так. Завжди є місце експериментам, тому смак звичної страви може заграти по-новому.

Пропонуємо приготувати сирники в духовці за особливим рецептом, які виходять дуже смачними та повітряними. До того ж, з ним можна не боятись зіпсувати страву. В будь-якому випадку страва буде бездоганною і сподобається усій вашій родині та гостям. Тому зберігайте рецепт, адже він вам не раз знадобиться.

Рецепт сирників в духовці

Неймовірно смачні сирники в духовці за особливим рецептом
Неймовірно смачні сирники в духовці за особливим рецептом 

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 грамів кисломолочного сиру
  • 3 столові ложки цукру
  • 5 столових ложок сметани
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки манки
  • 2 столові ложки м’якого вершкового масла
  • 1 чайна ложка розпушувачу
  • Щіпка ваніліну

Приступаємо до приготування сирників. Візьміть ємність, у якій будете готувати тісто. Додайте туди ванілін, цукор та яйця. Перемішайте суміш і додайте вершкове масло кімнатної температури, манку, розпушувач та сметану. Знову ретельно перемішайте, щоб отримати однорідну консистенцію.

Візьміть невеликі формочки для запікання і перекладіть туди тісто. Заздалегідь розігрійте духовку до 180 градусів і відправте сирники випікатись на пів години. Потім остудіть їх і обережно дістаньте з форми.

Смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.