Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша, який можна приготувати за 30 хвилин: просто тане у роті

Рецепт штруделя по силах далеко не кожній господині, і варто відмітити, що тривалість його приготування також не приваблює домогосподинь, які хочуть побалувати своїх домашніх.

Штрудель з вишнею — неймовірно смачна випічка, яка вимагає сил та нервів. І вона того коштує, однак далеко не в кожної господині є час для замісу тіста та розкатування його, щоб створити цей делікатес. Тим не менш, в мережі вже активно поширюється новий рецепт штруделю, який став справжнім хітом.

Уся справа в тому, що він не вимагає замісу тіста, але смаком нічим не поступається. Дізнайтеся в нашій статті, як поласувати смачним штруделем з вишнею, не докладаючи до цього великих зусиль.

Інгредієнти

  • Вишня — 0,5 кілограм
  • Цукор — 1 стакан
  • Крохмал —2-3 чайні ложки
  • Яйце — 1 штука
  • Лаваш — 1 лист
  • Сметана — 2 столових ложки

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Спочатку нашу вишню необхідно помити та позбавити її кісточок. Після цього ягода потрапляє до сотейника, куди ми додаємо наш цукор. Виварюємо вишню на вогні, а потім додаємо крохмал. Робимо ми це, щоб вишня не потекла під час випікання, а начинка була м’якою і не водянистою. Не варто нехтувати цим кроком.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після того, як вишня стає схожою на желе, знімаємо її з вогню та залишаємо охолонути.

Тим часом, дістаємо лист нашого лавашу та розправляємо його. Куряче яйце ретельно збиваємо і додаємо в нього сметану. Цією масою змащуємо лаваш з середини. Наносимо зверху вишню та загортаємо тісто так, як ми це робили би з рулетом.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після цього змащуємо тісто зверху для приємної та рум’яної скоринки.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Відправляємо наш штрудель у духовку і печемо до готовності.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Варто відмітити, що випічка буде готова набагато раніше, ніж штрудель зі звичайного тіста. При бажанні можна додати до начинки горіхи.

Схожі статті

Як приготувати вишукану паску: рецепт від львівської шеф-кондитерки – цей аромат зачарує всю вулицю

Неймовірна паска без дріжджів! Такої ви точно ще не бачили і не куштували! Готується паска із двох різних видів тіста, а в розрізі має просто приголомшливий вигляд!

Литий “Спартак”: без мороки і розкатки коржів. Найкращий варіант цього торта, з яким впораються і чоловіки

З цим рецептом навіть початківець зможе здивувати всю родину смаколиком. Пропонуємо до вашої уваги рецепт шоколадно-медового торта "Спартак" без розкочування коржів.

Як приготувати апельсиновий кекс з натуральним соком: цей рецепт можна взяти навіть як основу на паску

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування ніжного кексу на основі натурального апельсинового фрешу. Смак та аромат цієї домашньої випічки аніскілечки не поступається десертам з кав'ярні.

Кокосове печиво “Наполеон” на кефірі: готується простіше, ніж торт, а на смак – набагато смачніше

Рецепт неймовірного печива, яке вам не тільки обов'язково сподобається, але й завжди буде по кишені. Обов'язково спробуйте приготувати його вдома!

Як приготувати справжній Панетоне без використання спеціального міксера? Найпростіший рецепт з існуючих

Набридли класичні паски на Великдень? Пропонуємо до вашої уваги чудову альтернативу для справжніх гурманів та любителів новинок - італійський кекс Панетоне, що підкорить ваші смакові рецептори.

Всього 20 хвилин і довершений смаколик до столу готовий: рецепт ніжного печива з шоколадною крихтою до чаю

Ніжне, хрумке і дуже смачне печиво зі шматочками шоколаду. Рецепт простий та швидкий у приготуванні. Максимум 20 хвилин і можна заварювати чай.