Справжні українські пампушки до традиційного борщу: найпростіший рецепт повітряних пампушок з часником

Що може бути кращим поєднанням до традиційного українського борщу, аніж ще більш традиційні українські пампушки із запашним часничком.

Українські господині точно вміють готувати справжній традиційний борщ, який підкорює серця всіх гостей та родини. Але ще більшою знахідкою для кожної господині буде ще й рецепт пампушок із часником, які точно стануть прекрасним поєднанням до традиційної першої страви до обіду.

Що потрібно для приготування?

Для опари:

Сто мілілітрів молока

Двісті мілілітрів води

Одна столова ложка цукру

Одна столова ложка борошна

Дві чайні ложки сухих дріжджів

Для тіста:

Пів кілограму борошна

Два курячі яйця

Одна чайна ложка солі

Чотири столові ложки соняшникової олії

Часникова суміш:

Одна чайна ложка солі

Сім столових ложок соняшникової олії

П’ять зубчиків часнику

Двадцять грамів часнику

Як приготувати пампушки?

Зверніть увагу, що всі продукти, які ви маєте, мають бути кімнатної температури. Для того, щоб приготувати опару, вмішайте в молоко дріжджі, цукор та воду. Туди додайте ложку борошна. Усе це має підійматися впродовж пів годинки.

Далі робимо тісто: для цього просійте борошно у глибоку ємність. Туди додайте сіль, і туди вбийте яйця. До тіста додайте опару, перемішайте все ложкою. Наприкінці замісу вливайте туди олію. Починаємо замішувати тісто руками. На це витратьте десять хвилин.

Тісто має підійматися годинку часу.

Уважно замішуйте тісто
Уважно замішуйте тісто

Далі починаємо готувати часникову суміш: для цього перемішайте між собою кріп та сіль. Додайте туди часник. Перемішайте ще раз. Додайте олію. Залиште все це постояти.

Сформуйте однакові пампушки, усе це викладіть на лист. Тісто потрібно накрити плівкою, на пів години залиште. Випікаємо впродовж тридцяти хвилин.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.