Печиво “Мандаринові дольки” за 10 хвилин – з рецептом впорається навіть дитина

Пропонуємо приготувати неймовірно смачне печиво, яке необмінна сподобається усій сім'ї.

Ніжне, ароматне і неймовірно смачне печиво можна легко приготувати, якщо зовсім не вистачає часу, але хочеться чогось смачненького. До того ж, така смакота сподобається навіть найбільшим вибагливим гурманам.

Рецепт печива “Мандаринові дольки”

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 грамів вершкового масла
  • 50 грамів цукрової пудри
  • 150 грамів борошна
  • Цедра трьох мандаринів
  • Жовток з цукром і молоком
Рецепт приготування ароматного і смачного печива
Рецепт приготування ароматного і смачного печива

Приступаємо до приготування. У першу чергу заздалегідь дістаньте вершкове масло і з’єднайте його з цукровою пудрою за допомогою виделки. Потім додайте трішки ванілі та солі. Знову ретельно перемішайте масу.

Рецепт приготування смачного печива мандаринові дольки
Рецепт приготування смачного печива мандаринові дольки

Візьміть дрібну терку і натріть цедру мандаринів. Потім з’єднайте з маслом і ретельно перемішайте. Поступово додайте просіяне борошно і починайте замішувати тісто. Сформуйте його у невеликий валик і розділіть на чотири частини. Викладіть його на тарілку і накрийте харчовою плівкою. Потім відправте його на 40 хвилин в холодильник. Після цього розділіть кожну частину ще на 8 шматочків.

Отримані дольки опустіть в яєчно-молочну суміш, а потім в цукрову пудру. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.