Новорічне привітання від Володимира Зеленського надихає українців другий рік поспіль – усі подробиці

Відповідь Володимира Зеленського невдоволеним: "Після когось залишаться пости, а після когось - мости".

Стрілки годинника неквапливо рухалися до півночі, а президент Володимир Зеленський другий рік поспіль з’явився на телеекранах країни для того, щоб привітати кохану Україну з Новим роком та підбити підсумки.

Президент України та маленькі слухачі
Президент України та маленькі слухачі

Креативний підхід

На цей раз, як і очікувалося, пан Зеленський знову проявив креативність і підійшов до питання зі смаком та творчим запалом. Перед камерами представ не тільки голова держави, але і її маленькі громадяни. Не боючись значного символізму, що окреслився на екранах, Зеленський приступив до висновків:

“Ви запитаєте чи був важким 2020-й? Трішечки так. Але ми не маємо іншого варіанту, аніж стати найсильнішою країною”

Та здається голова держави добре дослідив стрічку Інстаграму перед виступом, адже прекрасно усвідомлював, що простий люд жартує про незмінний рядок у новорічній промові українських президентів: “Цей рік був дуже важким”. Він пригадав численні поразки та невдачі, але й не забув про маленькі перемоги. Десь натякнув на некомпетентність деяких спеціалістів, а до того ж не забув похвалити тих, хто прославив Україну в цьому році.

Ложка дьогтю

Бумеранг також не оминув Зеленського: адже він, так само, як колишні українські політики, над якими жартував, не зміг приховати російського акценту та де-не-де неправильно вимовляв слова. Дати відповідь “хейтерам” та похизуватися мостами також не забув:

“Після когось залишаться пости, а після когось – мости”

Промова президента закінчилася у форматі діалогу між дітьми та головою держави, у якому “вустами дитини” були озвучені найбільші потреби громадян.

Президент України та малеча
Президент України та малеча

А як підсумок, українцям знов залишиться матеріал для створення гумористичного контенту на рік вперед.

Схожі статті