Галявина казок у ботанічному саду Запоріжжя

Нові локації та фотозони додають позитивних ноток і яскравих барв у життя.

У неділю, 27 вересня, у ботанічному саду Запоріжжя відкрили нову фотозону. Називається вона «Галявина казок». Тут, як можна зрозуміти з назви, розміщені скульптури і сценки з відомих українських казок.

Про цю подію представники Ботанічного саду повідомили на сторінці у соцмережі Інстаграм.

 

Мешканці міста зраділи такому подарунку, про що і написали у коментарях до оголошення. «Ухти, круто треба відвідати», «Дуже красиво і оригінально зроблено», «Дуже любимо ходити до вас фотографувати», «краса», – написали вдячні мешканці Запоріжжя. Вони не оминули нагоди поцікавитися яка ж вартість входу до такої гарної фотозони.

При цьому, на сайті зазначається, що локація для фото безкоштовна і достатньо лише купити вхідний квиток до ботанічного саду.

У фотозоні серед листя і кущів причаїлася лисичка, яка виглядає здобич або просто спостерігає за перехожими. А під тином примостився рудий кіт і щось розглядає вгорі або виглядає пташку на дереві. Десь на сіні приліг відпочити баранчик і спостерігає як пливуть хмарки осіннім небом.

Також тут багато різних квітів, які ростуть на землі і стоять у великих коричневих глечиках. Не обійшлися організатори і без млинів та возу з гарбузами, ніби натякаючи, що скоро жовтень і містичне свято Хелловін. Останнє ж, у свою чергу неможливо уявити без гарбузів і вирізаних з них страхітливих обличь.

Оселилися на Галявині у ботанічному саду і сімейство лелек, ведмідь-мандрівник та папуга Кеша.

Ну і як же український пейзаж без соняшників, шо ростуть попід тином і цілий день відслідковують рух сонця, наче справжні сонячні годинники.

В розпал епідемії керівництво з середини вересня змінило розклад роботи дитячого ботанічного саду і не забуває нагадувати відвідувачам правила знаходження на його території, а саме носити маски, користуватися антисептиками, заходити до оранжерейних та адміністративних корпусів не більше, ніж по троє за раз і дотримуватися дистанції у 1,5 метри.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.