Вражаюча історія В’ячеслава Золочевського

Зараз хлопець перебуває у Харківському військовому шпиталі і поділився планами на майбутнє.

В’ячеслав Золочевський, єдиний хто вижив після авіакатастрофи. Хлопець отримав забої, струс мозку та сильні опіки.

Сьогодні був перший день, коли хлопцеві нарешті дозволили виходити з лікарняної палати на прогулянку. Саме під час прогулянки  журналісти ТСН поспілкувалися з мамою курсанта і самим курсантом.

Ту ніч, коли сталася аварія, Ірина, мама В’ячеслава, боїться згадувати. Жінка стверджує, що того дня увечері, близько 18:00 син зателефонував їй і попередив, що у них навчальний політ і він буде недоступний. Мама холопця згадує, що приїхала до сина відразу як побачила в інтернеті відео палаючого літака.”Я скрізь шукала очима сина. Це був якийсь страшний сон. Скільки хлопців не повернулося…”, — каже мама курсана Ірина Золочевська.

Курсант В’ячеслав Золочевський навчається на третьому курсі університету Повітряних сил. Для нього найважчим випробуванням стала практика, яка недавно розпочалася.

Хлопець розповів, що курсантам потрібно було налітати 8 годин, з яких 5 годин для групи В’ячеслава пройшли успішно. Того трагічного вечора, за спогадами хлопця, вони мали вивчати навігацію, запуск двигунів та переговори. За спогадами В’ячеслава політ йшов як завжди, але в якусь мить хлопець опинився в палаючому літаку. Йому тоді здалося, що все це насправді, адже дуже нагадувало сюжет і кадри з якоїсь комп’ютерної гри. Курсант згадує, що його привалило фюзеляжем і він вцілів. Вибравшись, він побачив, що горить його одногрупник. Його загасили, але наступного дня хлопець помер.

В'ячеслав Золочевський
В’ячеслав Золочевський

Після візиту знімальної групи, до хлопця приходили правоохоронці, але дізнатися про що вони говорили неможливо. Мама ж хлопця відмітила у календарі ще одну дату і зауважила, що 25 вересня – другий день народження її сина.

Фактично, за один вечір В’ячеслав Золочевський втратив усі їхню групу. Тепер замислюється про те чи продовжуватиме кар’єру пілота, чи ні. За словами мами курсанта, її син з дитинства хотів стати пілотом, як і його батько.

Поки хлопець не загадує наперед, адже попереду у нього місяці складної реабілітації.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.