Чому перша дружина Олександра Пономарьова понад 10 років мовчала про бійки у родині: правда про Олену Мозгову

Олександр Пономарьов підкорив не одне жіноче серце. Втім, своє колись подарував Олені Мозговій. Дізнайтеся, чим закінчилися їх стосунки.

Олександр Пономарьов був двічі у шлюбі. Обидва рази розбігався з дружиною. Перший шлюб був з донькою легендарного композитора Миколи Мозгового – Оленою. Стосунки пари розвивалися дуже динамічно. Закохані прожили у шлюбі 10 років, народили доньку, Євгенія.

Втім, цей шлюб випробування долі не витримав і розпався.

Олександр Пономарьов дарує дружині Олені букет квітів. Фото взято на просторах мережі.

Розлучення було дуже болючим і кожна зі сторін має свою версію того, чому їх стосунки припинилися. Цікаво, що спільна донька після всього вирішила переїхати до батька.

Олександр Пономарьов з донькою та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

Олександра називав зраду, причиною розпаду їх шлюбу. У програмі “Зірковий шлях” співак озвучив, що думав, що може простити це дружині, але виявилося, що ні.

Сама ж Олена у 2015 році в інтерв’ю “Відверто з Машею Єфросиніною” розповідала, що у стосунках з Пономарьовим у неї було багато проблем. Не подобалося жінці те, що її чоловік не проявляв ніжності, жартував, що їй не потрібно звикати до подарунків та квітів.

Олена Мозгова поскаржилася на проблеми у родині. Скріншот взято з кадру програми Маші Єфросиніної.

Втім не це головне. Ревнощі до інших чоловіків інколи, за словами Олени ставали причиною скандалів у родині. Були випадки, коли доходило до бійок. Сама ж Мозгова навіть набрала вагу, щоб Олександр не ревнував. Проте, це було марно.

Батьку не розповідала жінка про проблеми у шлюбі. Вона каже, що якби Микола Петрович міг дізнатися про це, то дуже жорстко вступився б за доньку.

Схожі статті