Трьох міністрів відправили у відставку: серед них опинився і Максим Степанов з МОЗ. Що буде з вакцинацією?

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов - більше не буде займатися питаннями нашої вакцинації. Сьогодні народні депутати проголосували "за" його відставку.

Сьогодні, 18 травня, Верховна рада України провела надзвичайно важливе засідання, де було прийнято рішення відправити у відставку трьох міністрів. Найбільше питань та незадоволень було у бік міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Чоловік звітувався публічно, втім, зазнав кпин у свій бік.

 Максим Степанов
Максим Степанов. Фото взято на просторах мережі.

Серед звинувачень – провал вакцинації. Також депутати підловили Максима Степанова на тому, що він лишив Україну без масок у 2020 році і через недалекоглядну політику закупив захисні костюми для лікарів на 40% дорожче, ніж це робили благодійні фонди.

Народні обранці також висловлювали опасіння щодо того, як буде проводитися вакцинація в умовах відставки політика.

Багато виступів було від партії “Європейська солідарність”. Депутати не обирали виразів та навіть допускали образи в бік політика.

Сам Максим Степанов заявив, що процес вже налагоджено і турбуватися немає про що. Також було багато депутатських виступів, де політики закликали своїх колег голосувати проти міністра охорони здоров’я.

В результаті 292 народних обранців проголосували “за” звільнення Степанова.

Максима Степанова звільнили з посади. Фото взято з трансляції урядового каналу.

Крім Степанова, сьогодні вдень звільнили також міністра інфраструктури Владислава Криклія та міністра економіки Ігоря Петрашка. Проголосували відповідно 284 та 280 депутатів.

Владислав Криклій. Фото взято на просторах мережі.
Ігор Петрашко. Фото взято на просторах мережі

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.