В Україні стрімко зростає вартість на нерухомість: що саме впливає на ціни та чи варто хвилюватися?

Чи варто хвилюватися та чи знизяться ціни знову?

Повідомляється, що останнім часом в Україні почали стрімко зростати ціни на нерухомість. Попри усі негаразди, карантинні обмеження та економічну кризу, вартість квадратних метрів Україні надзвичайним чином зростає. Ти чи варто хвилюватися звичайним українцям, які мріють придбати власне житло?

Що буде далі?

Світлина взята на просторах мережі.

Експерти вважають, що ціна за житло має знизитися найближчим часом. Єдине, що може стати перепоною для цього — це виходжування України з кризи, у що дуже важко повірити.
Інший пункт, який варто відмітити — це той факт, що ціни зростають на квадратний метр саме у великих містах. Тому тим, хто живе у селах або маленьких містечках хвилюватися зовсім не варто. Так, зараз вартість 1 квадратного метра може коливатися від 1 тисячі доларів до 2.

Більш того зріст зріст цін зачепив саме нові будівлі, квартири яких пропонуються від забудовника. Якщо ви хочете придбати житло за низькою ціною, то варто звернутися до більш старих приміщень.
Також варто відмітити, що особливо стали дорогими саме однокімнатні квартири, які зараз знаходяться на піку популярності. Великі площі студій — найбільш продаваний об’єкт нерухомості. Звертайте увагу на якість житла, авторитет забудовника, враховуйте особисті побажання і думайте, можливо вам зовсім не хочеться переплачувати за квартиру, яку ви продасте через рік. Також розраховуйте на той факт, що при зростанні інфраструктуру навколо вашої квартири, її ціна також зросте. Якщо поряд немає ніякої інфраструктури та зелених насаджень, то краще відмовитися від цієї ідеї.

Що ж стосується приватних будинків, то вартість на них ніяк не змінилася і можна не хвилюватися.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.