На українців очікують великі штрафи за отримання грошей на банківську картку: кого торкнуться нововведення?

Стало відомо, що чекає на тих, хто не зареєстрований як підприємець. Деталі в статті.

З появою інтернету та соціальних мереж бізнес в Україні став активно розширятися. Втім, грошей у державний бюджет поступати більше не стало, адже велика кількість підприємців не зареєстрована у Державному Реєстрі. Таким чином в Україні збільшується рівень нелегального бізнесу і представники влади знайшли спосіб, як врегулювати це питання як найшвидше.

Штрафні санкції до фізичних осіб, які не платять податки

У Державній податковій службі (ДПС) України попередили громадян країни про те, що в разі ведення госпдіяльності необхідно офіційно зареєструвати ФОП. Усі транзакції на банківські рахунки відстежуються, і якщо буде помічено, що на картку регулярно поступають кошти, людина не зареєстрована як підприємець, то на неї чекає штраф до 85 тисяч гривень та конфіскування грошей з рахунку.

Податкова служба відстежуватиме фізосіб, які систематично отримують кошти на свої банківські карти. Тепер будь-якого українця можуть запідозрити в наданні послуг і продажу товарів без реєстрації підприємницької діяльності.

Гроші
Гроші. Фото взяте на просторах мережі.

Необхідно розуміти, що підприємці, які роками ведуть торгівлю та не платять податки розширяються, наймають співробітників, які працюють також нелегально та збільшують розмір своїх компаній. Це не тільки порушення закону, але й небезпечно для тих працівників, які влаштовані у цій компанії. Адже вони не захищені зі сторони держави.

Уникнути подібної розправи дуже просто — необхідно зареєструватися, як ФОП. Чи буде ця система ефективно діяти у реальному житті буде видно.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.