Сім років боротьби за право називатися принцесою

Дельфіна Боель, позашлюбна дочка колишнього бельгійського короля, виграла суд зі встановлення батьківства і відтепер офіційно буде називатися принцесою.

Історія Бельгійської королівської родини, яка сім років лоскотала допитливість підданих, закінчилася для 52-річної Дельфіни Боель перемогою: Брюссельський апеляційний суд виніс постанову на її користь. Відтепер її називатимуть Дельфіні Саксен-Кобург-Гота, принцеса Бельгії. Визнання приналежності до королівської крові отримають і її діти – Жозефіна і Оскар. Вони також отримали титули принца і принцеси. Офіційно до них тепер мають звертатися “його (її) королівська високість”.

Рішення суду поставило крапку в історії семирічної давності, коли після зречення престолу і втрати імунітету на недоторканість Альбертом ІІ, Дельфіна подала до суду на встановлення батьківства.

Нарешті, на початку цього року зречений король сам признався до Дельфіни. Він визнав факт тривалого зв’язку з мамою Дельфіни, баронесою Сибіл де Селіс Лонгшам, проте почуттів до дочки не проявив.

Дельфіна Боель
Дельфіна Боель

Ото ж, Дельфіна змушена була дійти до кінця судової тяжби.

Адвокати Боель відзначили, що вона задоволена, бо відновилася справедливість. Вони вважають, що рішення суду буде хорошим прицедентом для багатьох, хто має подібні проблеми

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.