Підходять і дякують: Маша Фокіна розповіла про звільнення дідуся з ТКГ

Володимир Зеленський звільнив Вітольда Фокіна від виконання обов'язків першого заступника керівника делегації України в ТКГ з мирного врегулювання ситуації на сході України.

Онука колишнього першого заступника голови делегації України в Тристоронній контактній групі, експрем’єр-міністра Вітольда Фокіна співачка Маша прокоментувала усунення свого дідуся з ТКГ.

За словами гламурної дівиці, вона почула і прочитала дуже багато теплих слів про свого прекрасного і найрозумнішого дідуся від різних людей. Маша подякувала усім за слова підтримки і любов.

«До мене підходять люди і висловлюють свою захопленість ним та його силою», – написала Маша Фокіна.

Вона відзначила, що в магазині, аптеці та інших місцях, всюди чує похвали своєму дідові. Закінчила свій пост Маша словами про віру в Україну.

Також Фокіна проілюструвала пост знімком з дідусем.

Фоловери Маші Фокіної в коментарях написали свою думку про Вітольда Фокіна. Частина висловлювала слова подяки і захоплення Машою і її дідом.

Інші підписники написали, що Фокіну пора відпочивати, а не державними справами займатися.

«Діда потрібно на лікування, якщо він війни не бачить на Донбасі», «Вже 7 рік як Росія окупувала територію України, більше 14000 загиблих, поранених я навіть не порахую, а ви і ваш дід не бачите війни?! То може вам до окуліста діда зводити? Мерзотники!», – написали коментатори.

Нагадаємо, 30 вересня президент України Володимир Зеленський звільнив Вітольда Фокіна від виконання обов’язків першого заступника керівника делегації України в ТКГ по питаннях Донбасу.

Раніше Фокін на комітеті Верховної Ради заявив, що що не бачить жодного підтвердження того, що на окупованому Донбасі Росія воює проти України, чим викликав обурення в суспільстві. За звільнення Фокіна висловилися партія «Голос», члени парламентського комітету, а також навіть голова ОП Андрій Єрмак і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.