Трамп висловився про коронавірус: “благословення Боже”

Президент США Дональд Трамп пообіцяв американцям безкоштовно роздати ліки від коронавірусу, ефективність яких досі не доведена.

Президент Сполучних Штатів Америки Дональд Трамп, який майже тиждень тому, 2 жовтня, зі своєю дружиною Меланією отримав позитивний тест на COVID-19, вже повернувся в Білий дім. Президент зробив це попри всі застереження, що йому треба залишатися в самоізоляції.

Американський лідер 8 жовтня записав відеозвернення до народу щодо своєї хвороби, пише The Guardian.

«Я думаю, що це було благословення від Бога, що я зловив його (COVID-19 – ред). Це було замаскованим благословенням», – сказав Трамп у своїй промові.

Він зазначив, що почувається чудово і вилікувався завдяки експериментальному коктейлю антитіл від Regeneron Pharmaceuticals, який насправді ще не пройшов ліцензування у США.

Також Трамп пообіцяв безкоштовно роздати американцям «диво-ліки» від коронавірусу, тобто препарат, за допомогою якого нібито вилікувався він сам.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

ЗМІ тим часом пишуть, що Трамп має досить тісні зв’язки з Леонардом Шлейфером, виконавчим директором компанії Regeneron, і, можливо, навіть володіє акціями компанії.

7 жовтня Шон Конлі, лікар Білого дому, заявив, що у Трампа вже немає симптомів коронавірусної хвороби, температура в межах норми, а в його крові навіть присутні антитіла до коронавірусу. Це означає, що президент досить швидко одужав від COVID-19.

Нагадаємо, 2 жовтня Дональд Трамп заявив, що він і перша леді захворіли на COVID-19.

3 жовтня президента США за рекомендацією медиків відправили у медичний центр Волтера Ріда.

Вже ввечері 5 жовтня Дональд Трамп покинув медцентр і на гелікоптері прилетів до своєї адміністрації. Там він перебував без маски, незважаючи на свою хворобу і потенційну небезпеку для оточення.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.