Як виглядає син Надії Мейхер, через якого Меладзе вигнав її з “Віа Гри”: чорнобривий красень, схожий на маму

Надія Мейхер увійшла до оригінального, а згодом і до "золотого" складу легендарного жіночого колективу "ВІА Гра". Саме з неї та Альони Вінницької почалася історія колективу. До того ж, Надія — єдина учасниця, якій продюсер Меладзе дозволив повернутися до роботи в групі після вагітності.

Надію Мейхер можна сміливо назвати однією з легенд української естради. Саме вона разом із напарницею Альоною Вінницьою стала першою вокалісткою культового колективу “ВІА Гра”. Надія почала працювати в групі щойно їй виповнилося вісімнадцять, тож все своє доросле життя вона пов’язала зі сценою, гастролями та концертами.

Її й сьогодні називають однією з найбажаніших віагрянок, і не лише через пишні форми та привабливу зовнішність. З дитинства Мейхер професійно займалася танцями, тож володіла надзвичайною гнучкістю та пластикою. Її колега, Альона Вінницька, пригадувала, що на виступах Надя дивувала слухачів не лише вокалом, а й акробатичними трюками та танцювальним талантом.

Надія Мейхер та Альона Вінницька
Надія Мейхер та Альона Вінницька

Через два роки після початку роботи в групи Надія несподівано зникла з колективу, а її місце зайняла Тетяна Найник. Прихильники довго не могли зрозуміти, у чому справа — Мейхер була та залишається однією з найбажаніших та найпопулярніших солісток групи. Тож це “звільнення” стало дійсно шокуючим для слухачів.

Як виявилося молода артистка не змогла продовжити свою роботу у “ВІА Грі” через несподівану вагітність. Учасниці колективу були мрією для багатьох чоловіків — як звичайних фанатів, так і бізнесменів. Саме один з таких успішних підприємців підкорив серце молодої та юної красуні.

В 20 років Мейхер народила свого старшого сина Ігоря від Олександра Лищенка. Казкового життя з бізнесменом так і не вийшло — пара розвелася через декілька років, а син залишився жити з мамою.

Як виглядає син Надії Мейхер
Як виглядає син Надії Мейхер

Пізніше Надія знайшла нове щастя — чоловіка, якому подарувала двох доньок. Син співачки також намагається розвиватися у творчому напрямку — він вже спробував себе в полі актора озвучки мультфільмів.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?