Стан королеви Єлизавети ІІ погіршився: монархиня зачинилася вдома і рахує дні до зустрічі з покійним Філіпом

Королева Єлизавета ІІ після втрати чоловіка, принца Філіпа Единбургського розчаровує станом свого здоров'я. Повідомляється, що жінка була госпіталізована в кінці жовтня і скасувала ряд заходів у зв'язку з погіршенням самопочуття. Усі деталі в статті.

Лікарі наказали британській королеві Єлизаветі II відпочити принаймні наступні два тижні і не здійснювати жодних офіційних візитів повідомляє CNN.

Єлизаветі II гіршає

Оголошення від Букінгемського Палацу з’явилося більше ніж через тиждень після того, як 95-річна монархиня провела ніч у лікарні.

“Лікарі порадили її Величності продовжувати виконувати легкі, настільні обов’язки протягом цього часу, але не робити будь-яких офіційних візитів”, – йдеться у заяві.

У вівторок палац оголосив, що королева не буде з’являтися на вечірньому прийомі для світових лідерів, який вона збиралася провести наступного тижня, а замість цього виступить з відеозверненням.

Інсайдери поговорюють повідомило CNN, що королева “залишається в гарному настрої” і виконує “легкі обов’язки”. Минулого тижня королева скасувала поїздку до Північної Ірландії за медичними рекомендаціями, щоб більше відпочити. У палаці не розголошують жодних подробиць про здоров’я королеви. На початку жовтня її Величність вирішила вперше використовувати палицю на публіці нібито для комфорту.

Стан королеви Єлизавети ІІ

Хоча королева не відмовляється від роботи, коли справа доходить до її церемоніальних обов’язків,  вона передає тривалі тури іншим членам сім’ї. У мережі усі обговорюють тугу королеви за її покійним чоловіком, який покинув цей світ на початку року і подейкують, що вона зібралася вслід за ним. Втім, це перш за все сентиментальність аудиторії, яка вже багато місяців співчуває королеві, яка оплакує свого коханого.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?