Людина, яка змінює світ: про Ілона Маска знімуть фільм

НВО нарешті розродилася ідеєю зняти серіал про найфантастичнішу людину минулого і нинішнього сторіччя – Ілона Маска та про SpaceX, компанію з вивчення космосу, засновану ним.

Як повідомляє Variety, це буде шестисерійний серіал, знятий на основі  книги Ешлі Венс “Ілон Маск: Тесла, SpaceX і пошуки фантастичного майбутнього”.

Сюжет крутиться навколо головного героя, який опанований незвичайною мрією – зробити людство різнопланетним видом.

Чоловік усамітнюється з групою відданих йому науковців та інженерів на віддаленому острові Тихого океану, де вони працюють над створенням ракети для міжпланетних подорожей. В підсумку команді вдається здійснити свій план і вони запускають першу ракету SpaceX на орбіту. Це стимулювало нову еру приватних досліджень космосу, що завершилося першим запуском Falcon 9 з пілотованого літака у травні 2020 року.

Запуск Falcon 9
Запуск Falcon 9

Сценарій взявся писати Дуг Юнг, знаний як один із творців науково-фантастичного фільму Стартрек: Нескінченність. Він же візьме на себе обов’язки виконавчого продюсерfасеріалу. Продюсерська компанія “Вільна асоціація”, її керівник Ченнінг Татум і двоє інших – Рід Каролін та Пітер Кірнан, таакож продюсуватимуть проєкт.

Попередньо відомо, що Маск на разі незалучений до творення проєкту.

Електромобіль Tesla
Електромобіль Tesla

Ілон Маск – людина, яка змінює світ. Ще раніше створив компанію Tesla, яка першою почала виробляти електромобілі та впроваджує  екологічно чисту енергію. Сукупно його власний капітал, за оцінками, становить близько 100 мільярдів доларів.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.