Потап в рекламі сосисок шокував українців: як тепер це їсти

У мережі розкритикували нову рекламу сосисок від агентства Федоріва, в якій Потап виконав роль сосиски.

У соцмережах розкритикували нову рекламу сосисок «Нямські» компанії “Глобино”. Відеоролик був створений агентством Андрія Федоріва – Fedoriv Group.

Агентство Fedoriv Group відоме своєю яскравою і креативною рекламою, але цього разу, схоже, маркетологи переборщили.

Для зйомок в рекламі залучили відомого виконавця Потапа. В ролику можна побачити сосиску з обличчям співака, яка співає спокусливу пісню для господині.

Реклама сосисок з Потапом
Реклама сосисок з Потапом

Потап в ролі сосиски підсмажився на сковороді, покупався в окропі, потрапив в бутерброд, погрівся в мікрохвильовці, побував на виделці і навіть в зубах собаки.

«Кожна мама знає: у переживаннях, чи ніхто не голодний і чи всім є що їсти, головне — не провести все життя на кухні. Ось для цього і є «Глобино» — щоб бути на службі у матусь. І хоча життя у глобинських сосисок яскраве, але коротке, бо з’їдають їх швидко, ми таки встигли зняти історію одного спокусника, якого зіграв Потап», – написали творці реклами.

«Доля сосиски – всіх нагодувати», – співає Потап в ролику. «Сосиска вариться – матуся не париться», – стверджує реклама.

Скріншот
Скріншот

Однак, судячи з коментарів в соцмережах Instagram і Facebook, багатьом такий креатив не сподобався. Декого обурило те, що в ролику кажуть, що нагодувати сім’ю – це виключно жіноче завдання.

Ще більшій кількості юзерів не сподобалося людське обличчя у сосисок, вони написали, що після цього їсти сосиски зовсім не хочеться.

Дехто вважає, що це найгірша реклама Fedoriv Group. Також користувачі скаржаться, що деякі коментарі до реклами видаляють.

Схожі статті

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?