37-річна Тіна Кароль пішла зі сцени заради науки: зайняла вагому посаду в університеті Михайла Поплавського

Тіна Кароль тепер не просто співає, а ще буде викладати. Досвідчена та яскрава співачка подає великі надії, але чи вийде неї гарний педагог?

Тіна Кароль все своє життя присвятила музиці. Після закінчення школи вона навіть і не сумнівалася, що слід обирати такий навчальний заклад, де її талант будуть плекати досвідчені педагоги.

Відомо, що останні іспити складала артистка вже після всеукраїнського визнання. Втім, викладачі спуску популярній дівчині не давали, а навпаки – муштрували так, щоб не зазнавалася. Майбутня поп-діва пройшла всі випробування.

Тепер же молоді таланти буде виховувати артистка самостійно. Досвід тренерства на “Голосі країни” та багато перемог на проєкті довели всім, що ця поп-діва може дати ґрунтовні знання та вміння.

Михайло Поплавський взагалі вирішив довірити кафедру естрадного співу легендарній білявці.

“Тіна Кароль (стала) завкафедри естрадного співу в Університеті культури”, – повідомив радісну новину співаючий ректор та показав усміхнену зірку з розкішним букетом квітів.

У коментарях прихильники радо сприйняли новину, привітавши артистку:

  • “Вітаю, вітаю”
  • “Обожнюю її”
  • “Чарівна жінка”
  • “Тіна умнічка”
  • “Немає слів, супер”

Цікаво, що сама поп-діва ще не поділилася новиною на своїх сторінках.

Нагадаємо, що у Тіни Кароль 2 вищі освіти. Вона закінчила не лише КДВМУ імені Глієра, а ще й Національний авіаційний університет, де навчалася менеджменту та майстерності логістики. Щоправда, заочно. Співачка не раз показувала, що дуже поважно ставиться до науки: рідний син Веніамін вступив до однієї з найкращих шкіл Великої Британії. Його мама дуже хоче, аби дитина повернулася додому та тут застосовувала свої знання.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.