Відважна дівчина з Ірпеня рятує 20 собак з притулку: хвостаті розгублено тягнуть рятівницю у всі боки (ФОТО)

Брати наші менші, хатні улюбленці, у цей час виявилися найбільш вразливими перед небезпекою. Та світ не без небайдужих людей. Подивіться на відчайдушну дівчину з Ірпеня.

24 лютого 2022 року назавжди змінив життя зеленого молодого міста Ірпінь. Воно було відоме своїми парками, дитячим сміхом та великою кількістю новобудов. Зараз же його назва майоріть лише в оперативних новинах, адже ворог прорвався аж до однойменної річки.

2 дні тривала евакуація потягом мешканців міста, але підірвана залізниця унеможливила пересування до Києва потягом. Людям доводиться вибиратися пішки під зруйнованим мостом. На переправі багато хто лишає свої речі, але, на жаль, забувають і улюбленців. Втім, світ не без добрих людей. У мережу потрапила світлина, як відчайдушна молода дівчина виводить з Ірпеня 20 собачок.

Не всі хвостики можуть пересуватися самостійно. Дехто з песиків рухається на спеціальних візочках. Користувачі Інстаграму відзначають, що пару собачок були не соціальними, а тому не витримали стресу і втекли від своєї рятівниці. Самій же дівчині люди бажають Божого благословення та вдачі.

Бути волонтером сьогодні – непросто. Молоді люди буквально щодня ризикують собою, адже ворожі сили не шкодують нікого. Люди, які розвозять їжу, допомагають з водою часто не повертаються додому, як і військові.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день, 10 березня, напрям Буча-Ірпінь-Гостомель вважається найбільш уразливим. З 24 лютого наші мужні захисники та захисниці боролися за кожен сантиметр цих міст. Віримо у наших та помолимося за те, щоб всі повернулися до своїх родин!

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?