92% українців вірять у швидку перемогу України над росією: небувале згуртування спостерігається у всіх регіонах

Небувалу єдність показує наш народ у боротьбі проти підлого загарбника. Всі згуртувалися і натхненно чекають на перемогу. Ось, коли дійсно схід і захід разом!

Знову на сторінки модерної історії України прийшла вогняна пора. Навіть у 21 сторіччі наша країна вимушена боротися за незалежність, честь і свободу нашої культури з мовою.

24 лютого показало, що ми – єдиний народ, який попри всі зовнішні зусилля працює і мислить, як одна команда. А що ж думають українці про завершення бойових дій?

92% українців вірять у швидку перемогу України над росією

Виявляється, що соціологічна група “Рейтинг” вже провела опитування, в ході якого респонденти дали чітку відповідь, що вірять виключно у перемогу України. 92% виказали чітку позицію з приводу того, що наша країна здатна відбити всі атаки та пережити негаразди. Зазначимо, що на питання відповіли 1200 громадян, віком від 18 років, протягом 8-9 березня, у всіх областях України, крім тимчасово окупованих частин Донецької, Луганської областей та АР Крим.

57% опитаних взагалі впевнені, що конфлікт отримає завершення у найближчі тижні. А 80% респондентів підтвердили, що пробують себе у різних галузях, аби наблизити наш тріумф. Багато хто бере участь в інформаційному спротиві, дехто волонтерить, а 12% співвітчизників продовжують працювати у критичній сфері.

  • Нагадаємо ж основні точки героїчного протистояння:
  • 24 лютого рф вторглася на наші землі по всій довжині спільного кордону
  • 28 лютого ВСУ знищили ворога під час оборони Харкова
  • 2 березня звільнено Макарів – українські сили закріпилися там
  • 7 березня суд ООН відкрив справу: Україна подала позов проти росії
  • 11 березня силами ВСУ звільнено 5 населених пунктів на Чернігівщині

Слава Україні!

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.